Soru POCO X5 Pro aldım ve bir sorum olacak!

teppz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
POCO X5 Pro 5G
Konular
1
Merhabalar,
Arkadaşlar bu yeni çıkan POCO X5 Pro telefonu mi store dan aldım ve elime ulaştı ama tek takıldığım şey telefonun kendi arama uygulamasının olmaması. Sadece Google Telefon ve Mesaj uygulaması var. :(
Mi telefon ve mesaj uygulamasını nasıl yükleyebilirim

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
Merhabalar,
Arkadaşlar bu yeni çıkan POCO X5 Pro telefonu mi store dan aldım ve elime ulaştı ama tek takıldığım şey telefonun kendi arama uygulamasının olmaması. Sadece Google Telefon ve Mesaj uygulaması var. :(
Mi telefon ve mesaj uygulamasını nasıl yükleyebilirim
Eu rom yükleyebilirsiniz.

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
O zaman da cihaz garanti dışı kalır doğru mu? Ben de mi 12t pro almıştım, rom yüklemeden kullanıyorum size de tavsiyem üzerinde yüklü rom ile devam etmeniz...

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
O zaman da cihaz garanti dışı kalır doğru mu? Ben de mi 12t pro almıştım, rom yüklemeden kullanıyorum size de tavsiyem üzerinde yüklü rom ile devam etmeniz...
Evet bootloader kilidi açılmak zorunda ve bootloader kilidi açılınca cihaz garanti kapsamı dışında kalıyor.

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
Açın bootlader bir sıkıntı olmaz sadece servise gidecek olursa kapatın Yeter zamanın da mi note 10 lite da bir sıkıntı yaşamadım benim cihazım Avrupa romu yüklü gelmişti ben direk globale almıştım bir sıkıntı olmaz sadece donanımsal bir zarar vermeyin

teppz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
POCO X5 Pro 5G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ROM ü indirip kurduğunda tek korkum İmei si felan gider mi? Bir sorun çıkar diye korkuyorum. Anlamadığım için affola
Ayrıca bu sitedeki ROM güvenli mi yoksa daha güvenli olan var mı? Varsa link rica ediyorum. EU ROM için

teppz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
POCO X5 Pro 5G
Konular
1
ROM ü indirip kurduğunda tek korkum İmei si felan gider mi? Bir sorun çıkar diye korkuyorum. Anlamadığım için affola
Ayrıca bu sitedeki ROM güvenli mi yoksa daha güvenli olan var mı? Varsa link rica ediyorum. EU ROM için

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Rom kurma tecrüben yoksa bence hiç uğraşma, zaten en kullanışlı ülkemize uygun romla geliyor diye düşünüyorum, çok sıkıntı yaşamayacaksan böyle devam et, ben alıştım Google mesajlaşma ve aramaya, arama yaparken arka plan rengi değişmiyor en azındangiggle~~

teppz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
POCO X5 Pro 5G
Konular
1
Rom kurma tecrüben yoksa bence hiç uğraşma, zaten en kullanışlı ülkemize uygun romla geliyor diye düşünüyorum, çok sıkıntı yaşamayacaksan böyle devam et, ben alıştım Google mesajlaşma ve aramaya, arama yaparken arka plan rengi değişmiyor en azındangiggle~~
Yaparım ama sadece tek endişem ROM kurarken IMEI gider mi veya bir şey olur mu İMEİ ye?

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
48
Yaparım ama sadece tek endişem ROM kurarken IMEI gider mi veya bir şey olur mu İMEİ ye?
Cihazın resmi kayıtlı Türkiye cihazı ise bir şey olmaması lazım bende bir sıkıntı çıkmamıştı.

Üst Alt