Yardım Poco x4 pro 5g IMEI atma durumu şuan için nedir ? Yardımcı olabilecek arkadaş var mı acil ?

HsX80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Habip
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
1
Merhabalar poco x4 pro 5g kullanıcısıyım. Bu modele suan için IMEI atılmıyor şeklinde farklı sitelerden farklı yazılar okudum. Birde dirençli dirençsiz mevzu varmış. Bilgi verebilecek veya yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Bir telefoncu tam bilgi vermemekle birlikte 500 liraya yaparım dedi ama pek güvenemedim. İlgilenip cevap yazacak arkadaşlara Şimdiden teşekkür ederim.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Merhabalar poco x4 pro 5g kullanıcısıyım. Bu modele suan için IMEI atılmıyor şeklinde farklı sitelerden farklı yazılar okudum. Birde dirençli dirençsiz mevzu varmış. Bilgi verebilecek veya yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Bir telefoncu tam bilgi vermemekle birlikte 500 liraya yaparım dedi ama pek güvenemedim. İlgilenip cevap yazacak arkadaşlara Şimdiden teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sitede detaylar ile birlikte gereken bilgiler var hocam sitede teknisyen yapan ustalarda bu listede mevcuttur

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
şu anda yapılmıyor hocam 500 e yaparım garanti diyen varsa 1000 vereiym yapsın yapamazsa yeni sıfır cihaz isterim

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
şu anda yapılmıyor hocam 500 e yaparım garanti diyen varsa 1000 vereiym yapsın yapamazsa yeni sıfır cihaz isterim
Hocam zaten yok ki attığım linkte bakın repair olan olmayan cihaz listesi linkte var şeması internet ortamına düşmedikce direnç değişimi olmaz o olmayınca repair işlemide olmaz siz dua edin düşsün yoksa her yılın 4 ayı tablet işi görür cihazınız

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hocam zaten yok ki attığım linkte bakın repair olan olmayan cihaz listesi linkte var şeması internet ortamına düşmedikce direnç değişimi olmaz o olmayınca repair işlemide olmaz siz dua edin düşsün yoksa her yılın 4 ayı tablet işi görür cihazınız
onun önlemini aldım hocam redmi 9 cihaz var wifi paylaştırırım veya yedek olarak kullanırım iki cihazda işimi görüyor idare ederiz

HsX80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Habip
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Peki IMEI atılabilmesi için bahsettiğiniz şema ne kadar sürede atılır, bilginiz var mı acaba ?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Teşekkür ederim. Peki IMEI atılabilmesi için bahsettiğiniz şema ne kadar sürede atılır, bilginiz var mı acaba ?
şema firma tarafından veya illegal yolla ortaya cıkar belki bir tamirci deneme yanılma yoluylada yapabilir ne zaman çıkacagı mechul belki yarın belki hiç çıkmaz

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
evet arkadaşlar an itibariyle cihaza işlem yapıp yapılabiliyor kendi cihazımı yaptım şebeke kamera vs sorunu da yoktur

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Daha ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?
daha ayrıntılı bilgi ? forum üzerinde yasak hocam o yüzden sadece" cihazın içi açılıyor işlem yapılıyor" bu kadar söyleyebilirim

Üst Alt