Yardım poco x3pro kişiler güncellemesi ve rehberi silmesi

jettthasan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
poco x3 pro,
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.1
Telefon Modeli
poco x3 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar, poco orijinal rom 14.0.1 android 13 kullanıyorum. telefon kişilere güncelleme gelmiş güncellediğimde bütün rehber gitti. sonra bul dediğimde; 122 üzerinde liste olmasına rağmen 56 adet buldu ekledim sonra senkronize yaptım onlarda gitti. Virüs taraması sonucu virüs yok. gmailde hiç birşey bırakmamış. Sonra güncellemeri kaldırdım eski haline döndürdüm. Kişiler yine sıfır, eski haline geri döndür, iki hafta geriye alıyorum işlemi yapıyor gibi gözüküyor eskiye almıyor. En son playstore dan ücretsiz bir uygulama indirdim rehber kurtardı ama tamamiye en eski bir rehberi ki silinen bir rehberi getirdi. xaomi hesap bulut yedeğim yoktu, gmail arada bir yedekleniyordu, sim karta kayıt yapmıyordum.
Ne yapacağımı şaşırdım, tüm yazı ve youtube inceledim verilen önerilerin hiç biri işi çözemiyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
Teknik olarak bir çözümü var mı?
En son güncel telefon listemi nasıl geri alabilirim. Silmediğim listemi virüssüz bir telefonun listesi bir güncelleme ile nasıl kaybolur anlamadım.
Ayrıca araç bluetooth bağlantısında da 10 adet ad soyadlı bir liste de gözüküyor ama telefonda öyle bir liste yok. son aramaları silmedim kayıtlı ve ses ayrıcalıklı kişiler bile sadece telefon numarası ve zil sesi standarta dönmüş durumda.Yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bilgisayardan gmail kişilere giriş yapın silinen varsa çöp kutusundan geri getirebilirsiniz. Muhtemelen başka bir cihazdan siliyorsunuz bu cihazdanda senkronize oluyor. Diğer türlü saçma zaten rehberin silinmesi.

Oyla:

jettthasan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
poco x3 pro,
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üstad teşekkürler geri dönüş için. Yazdıklarıma ben de inanmak istemesem de aynen öyle oldu. pc üzerinde de kişilerle ilgili çöp kutusu boş, kaldı ki sanki bir uygulama geri getirdiği liste telefonun en eski listesi ki bunda bile telefon zil sesi ayarlarının bozulması bile ilginç. Sanki telefon değil de yalnızca telefon fihristi ve ayarları hacklendi. çeşitli apk ve pc üzerinden geri getirme yapsam da sonuç sıfır oldu. sim karta yedekleme yapmadığım için Trkcl e gitsem de sanırım sonuç alamam; Sonuç olarak çözümsüz kaldı. Ben asıl gmail(korumalı vs.)den giden yedeklemelere şaşırdım. Gmail de tüm ayarları kontrol etsem de bir iz bulamadım.
Önerilere açığım, teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt