Yardım POCO X3 Sormak İstediklerim

superkene

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mali
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
2
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi günler.
Poco X3 telefona sahibim BL kilidi kaldırma işlemi yaptım ve google aramalar ve mesajlaşma uygulamasını sevmediğimden dolayı EU Roma geçiş yaptım. Birde TWRP ile de MIUI Launcherde yükledim, ama bazı sormak istediğim hususlar var şimdiden yardımlarınız için tşkler.
1-EU romda Temalar kısmı maalesef çince, bunu düzeltmenin yolu var mı, birde temaları dışarıdan indiriyorum çok sorun değil ama temada gösterildiği şekilde uygulanmıyor. Yani simgeler ve görünüm uygulama yapınca farklı çıkıyor, temada gösterilenle tutmuyor. Sanırım Eu rom ile alakalı.
2-Başkaca google aramalar veya mesajlaşma uygulamasının olmadığı bir sürüm yok mu INDO ? EEA ? felan o romlardan birini yüklemek istiyorum.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Global tema mağazası uygulamasını yükleyebilirsiniz. Cihazın ana başlığına göz atın.

superkene

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mali
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global tema mağazası uygulamasını yükleyebilirsiniz. Cihazın ana başlığına göz atın.

Hocam mesele global tema uygulaması da değil dışarıdan da tema indirebiliyorum, lakin tema ve uygulanan farklı çıkıyor sana şöyle anlatayım mesele temada mesajlar uygulaması mavi, uygula yapınca mesajlar mavi çıkıyor

superkene

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mali
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
2
Hocam mesele global tema uygulaması da değil dışarıdan da tema indirebiliyorum, lakin tema ve uygulanan farklı çıkıyor sana şöyle anlatayım mesele temada mesajlar uygulaması mavi, uygula yapınca mesajlar mavi çıkıyor
pardon uygula yapınca sarı çıkıyor diyecektim

superkene

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mali
Cihazım
Xiaomi mi9t
Konular
2
indo rom yükledim onda da Xiaomi kendi mesajlaşma ve telefon uygulamasını kullanıyor, ayrıca eu romda çince olan temalar uygulamasını global temalar uygulaması ile magisk twrp kullanarak değiştirebiliyorsunuz bilgilerinize sunuyum ama temalar poco ile uyumlu değil ona kanaat getirdim indo romda da aynısı oldu yani temalarda bir tema beğeniyorum mesela galeri uygulamasının rengi mavi uygula yapınca mavi olmuyor yeşil oluyor

Üst Alt