Yardım poco x3 sim kart etkinleştirilemedi hatası

cehesto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Web Master
Konular
3
Bugün poco x3 6/128 cihaz aldım yurtdışı. kurulumu yaptım mi hesabımı açtım fakat bir türlü sim kart etkinleştirme yapamadım. Daha önce kullandıgım cihaz redmi note 7 onda hattı buna takıyorum sim kart etkinleştirilemedi aktivasyon mesajı gönderilemedi diyor.

Operatörle görüştüm yurtdışı sms gönderiminiz açık diyorlar. yardımcı olabilecek biri var mı? forumda ve internetteki tüm çözümleri denedim olmadı.

redmi note 7 deki yedeklerimi buraya aktarmam gerekiyor ama aktivasyon yapılmadığı için mi cloud dan çekemiyorum.

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
Bugün poco x3 6/128 cihaz aldım yurtdışı. kurulumu yaptım mi hesabımı açtım fakat bir türlü sim kart etkinleştirme yapamadım. Daha önce kullandıgım cihaz redmi note 7 onda hattı buna takıyorum sim kart etkinleştirilemedi aktivasyon mesajı gönderilemedi diyor.

Operatörle görüştüm yurtdışı sms gönderiminiz açık diyorlar. yardımcı olabilecek biri var mı? forumda ve internetteki tüm çözümleri denedim olmadı.

redmi note 7 deki yedeklerimi buraya aktarmam gerekiyor ama aktivasyon yapılmadığı için mi cloud dan çekemiyorum.
Ayarlar > Şifreler & güvenlik > Yetkilendirme ve iptal > Xiaomi SIM Etkinleştirme seçeneğini kapatıp denermisiniz.

cehesto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Web Master
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben kapatmak istemiyorum etkinleştirip mi clouddan mesaj yedeklerimi çekmem lazım

Vita Es Morte

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif D.
Cihazım
Poco X3 N 6/128
Meslek
Emniyet Müdürü
Konular
8
hocam ben kapatmak istemiyorum etkinleştirip mi clouddan mesaj yedeklerimi çekmem lazım
Farklı öneriler var bu konuda. Cihaz dilini ingilizceye çevirip kapatıp açma yada başka sim takma gibi. Denemediğim için sadece önbilgi olarak verebilirim hocam.

Üst Alt