Yardım Poco X3 Şarj Esnasında Yeniden Başlıyor

Matrixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Merhaba pocco X3 telefonum şarja takıp ekranı kapatığımda telefon kendini yeniden başlatıyor sürekli sadece şarjda ve ekran kapanınca böyle oluyor nedeni nedir sizce

cuvany tekno yt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cuvany tekno
Cihazım
redmi note 8
Konular
15
Merhaba pocco X3 telefonum şarja takıp ekranı kapatığımda telefon kendini yeniden başlatıyor sürekli sadece şarjda ve ekran kapanınca böyle oluyor nedeni nedir sizce
Nedeni için kesin bir şey diyemem fakat rom değiştirmek bir çözüm olabilir yada
Yada telefonu kapatın şarja takın ve telefonu yeniden başlatın belki öyle çözülür

Matrixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nedeni için kesin bir şey diyemem fakat rom değiştirmek bir çözüm olabilir yada
Yada telefonu kapatın şarja takın ve telefonu yeniden başlatın belki öyle çözülür
Rom değiştirme dışında denedim dediklerinizi mallasef fayda etmedi orijinal şarj aleti kullanıyorum bu arad

S

skyman

Guest
Rom değiştirme dışında denedim dediklerinizi mallasef fayda etmedi orijinal şarj aleti kullanıyorum bu arad
Başka şarj cihazı denediniz mi? Benim telefonum da bi ara öyle olmuştu farklı bir şarj cihazıyla denedim olmadı.Dolayısıyla şarj cihazının arızalı olduğunu anlamış oldum ve üstelik benim şarj cihazı da orijinaldi.

Matrixx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka şarj cihazı denediniz mi? Benim telefonum da bi ara öyle olmuştu farklı bir şarj cihazıyla denedim olmadı.Dolayısıyla şarj cihazının arızalı olduğunu anlamış oldum ve üstelik benim şarj cihazı da orijinaldi.
ailemde xiamo kullanılıyor onların şarj cıhazı ile de denedim ama yine ve bu sorun sureklı olmuyor arada bir oluo nedense formatda atım ama yıne aynı

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
miflash ile fastboot rom kurmayi denedin mi denedin ve hala olmuyorsa soket bozulmus olabilir

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.
3.3. Yardım/Destek/İstek paylaşımlarında konunun özeti olan tek bir cümle başlık olarak kullanılmalıdır.

Üst Alt