- Adım
- Guven
- Cihazım
- Redmi K60
- Konular
- 36
hatirladim kadariyla xiaomi tools bizim telefon kadar guncel degil forundan orange fox nasil kurulur arastirin ardindan kendiniz temiz eu romu kurun.Selamun aleykum.poco x3 cihazimn klidni acp.ardndan. xiaomi tools ile eu stabul romu kurdum ama kurduktann sonra tlfn aclrken surekli ekranda acls animasyonu yeniliyor ekrani. Kendni. İlk defa. Rom yukleme olayna grdm .byerde bi hatam dikkatsizligm oldu. Sanrm
tsk. ama poco x3 için baktm kendı sıtesındede yokhatirladim kadariyla xiaomi tools bizim telefon kadar guncel degil forundan orange fox nasil kurulur arastirin ardindan kendiniz temiz eu romu kurun.
kilidiniz zaten acik cok zaman almaz.
orange fox ile xiaomi.eu rom ve custom romlar kurulabilir sadece diye biliyorum eu stabil derken xiaomi.eu rom muhatirladim kadariyla xiaomi tools bizim telefon kadar guncel degil forundan orange fox nasil kurulur arastirin ardindan kendiniz temiz eu romu kurun.
kilidiniz zaten acik cok zaman almaz.
Evet hocam eu rom kurdum.xiaomi tools v2 ile.kurulum bitti cihaz yeniden acilamadi.orange nin sitesine grdm poco x3 icin bulunmuyor.yardmci olursanz .olacak arkadas varsa sevinrm. Kalakaldm oylece ortadaorange fox ile xiaomi.eu rom ve custom romlar kurulabilir sadece diye biliyorum eu stabil derken xiaomi.eu rom mu
?orange fox ile xiaomi.eu rom ve custom romlar kurulabilir sadece diye biliyorum eu stabil derken xiaomi.eu rom mu
Senin olayının aynısı bana Redmi Note 9 proda olmuştu. Bir türlü düzelmedi en son servise verdim. Para iadesi aldım.yokmu yardım edicek