Soru poco x3 rom kurma hakkında

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
12.0.6 xiaomi.eu 12.0.6 fw var şimdi ben twrp'den sürümü 12.0.3 olan global endonezya sürümünü yüklesem tel açılır mı? custom eu romdan endonezya roma geçmek istiyorum yapmam gereken işlemler nedir?

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Direk Endonezya sürümünü recoveryden yükleyip daha sonra format data yapın. Tam emin olmamakla birlikte global stok romlara geçince twrp siliniyor diye duydum. Bunun dışında herhangi cihazın açılmama gibi bir sorunu olmaz

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Direk Endonezya sürümünü recoveryden yükleyip daha sonra format data yapın. Tam emin olmamakla birlikte global stok romlara geçince twrp siliniyor diye duydum. Bunun dışında herhangi cihazın açılmama gibi bir sorunu olmaz
Hocam merhaba twrp silinme bu cihaz için geçerliyse bilmem fakat mi 9t pro kullanıyorum böyle birşeyle hiç karşılaşmadım. Bunu önlemek için ise twrp den flashlanabilir cihazla uyumlu twrp.zip dosyası indirin romu kurup ardından twrp den çıkmadan tekrar twrp flashlayin sorun oluşmadan önlenmiş olur böylece

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Hocam merhaba twrp silinme bu cihaz için geçerliyse bilmem fakat mi 9t pro kullanıyorum böyle birşeyle hiç karşılaşmadım. Bunu önlemek için ise twrp den flashlanabilir cihazla uyumlu twrp.zip dosyası indirin romu kurup ardından twrp den çıkmadan tekrar twrp flashlayin sorun oluşmadan önlenmiş olur böylece
Diğer cihazlar öyle mi bir fikrim yok. Bizim cihaz için stok rom recovery üzeriden flashlandığında recovery uçuyor diye iki kişiden duydum, tabi kendim test etmediğim için kesin cevaplar veremiyorum, olurda uçarsa eğer önden bi bilgi vermek istedim neden olduğuna dair. Stok rom dışında başka bir rom kurarken bahsettiğim recovery uçması söz konusu değil tabi ki. Evet bahsettiğiniz çözüm işe yarar gibi, teşekkürler.Yes~~

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dediğiniz gibi recoveryden romu yükledim sonra recovery'den çıkmadan twrp tekrar kurdum. Son olarak format data yaptım yeniden başlatıım cihaz açıldı fakat twrp silinmiş yeniden fastboot'dan twrp yükledim

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Hocam dediğiniz gibi recoveryden romu yükledim sonra recovery'den çıkmadan twrp tekrar kurdum. Son olarak format data yaptım yeniden başlatıım cihaz açıldı fakat twrp silinmiş yeniden fastboot'dan twrp yükledim
Çok ilginç normalde bu yöntemle twrp sorunlarını atlamış oluruz. Belki de her güncelleme paketine recovery img koyuyorlardır.

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Orangefox'u yükleyip zip ile tekrar yükleyebilirsiniz . Stock romu recovery ile kurunca custom rec. gidiyor. O yüzden sistemi başlatmadan tekrar üzerine custom rec. flashlamak gerekiyor.

Üst Alt