- Adım
- samir939
- Cihazım
- mi9 lite
- Konular
- 21
herkese iyi gunler.yazdiklarimda basina gelen kisiler yorum yaparsa sevinirim.demek boyle eskiden global stock surum 12.0.9 da pubgde 60fps sabit aliyordum tabiki bootcamp filan yerlerde degil oralarda fps duşuşu oluyordu.ama diger maplarda sabit 60 fps olarak oynuyordum pubgnin 1.3 1.4 ve 1.5 surumlerinde sorunsuz olarak.12.0.1 android 11 guncellemesi geldi bende guncelledim akilsizlik yaparak ve sorunlar basladi.pubgde durduk yere fps dusmeler adam olsun atladigim yerde yada olmasin 60dan 55e 56a 57e 48e kadar iniyordu.zaten a11 guncellemesinde menyuda bile kasiyordu telefon.12.5.1 geldi ondada ayni sorunlar oldu.bende kilit acarak eski surum olan global 12.0.9 surumune dondum ama fayda olmadi yine fps droplar yine kasmalar oluyordu.su 5 gun erzinde saysiz hesabsiz rom denedim magiskden nfs injector bile kurdum faydasi olmadi.bu yazdiklarimla karsilasanlar oldumu? ya pubgnin guncellemesinden diyecegim ama 1.5 de ben sorunsuz olarak oynuyordum.ne olduysa a11 12.0.1 surumuyle belalar geldi.bi tek kernel filan kurmadim.birisi cok rica ederim bana yardim etsin.ne yapmam lazim ne yaptiysam fayda olmadi pubgde fps droplar devam ediyor ve benim canımı sıktı bunlar.artik telefonu degistirecek hale geldim.