Yurtdışı değil sonradan imei atılmadı sorun olmaz yanii? Teşekkür ederim.Telefon yd değilse atılabilir tabii. Ama yd telefonlarda bu yöntemle rom yüklenince imei gidebiliyor.
Yok Türkiye cihazı ise hiç bir problem olmadan cihazınıza uygun romu yükleyebilirsiniz.Yurtdışı değil sonradan imei atılmadı sorun olmaz yanii? Teşekkür ederim.
Bu işlem için boot kilidi açık olmalı hatırladığım kadarıyla, eskiden bazı cihazlarda işe yarıyordu, boot kilidi açık olması da garanti dışı kalmasına sebep. Emin misiniz?TWRP ile uğraşmak istemiyorum cihazıma böyle rom atabilir miyim? (Pixel ROM)Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Tabii bootloader kilidi açık olmalı, arkadaş direk rom atabilir miyim diye sorunca onu açıklama gereği duymadım. Bootloader olmadan müdahale edemezsiniz.Bu işlem için boot kilidi açık olmalı hatırladığım kadarıyla, eskiden bazı cihazlarda işe yarıyordu, boot kilidi açık olması da garanti dışı kalmasına sebep. Emin misiniz?
Hocam öyle yapmadım ama şuan TWRP üzerinden yapmaya çalışıyorum. Cihaz Fastboot üzerindeyken hiç bir şekilde Bilgisiyarım telefonu görmüyor. Ne yapmam gerek?Bu işlem için boot kilidi açık olmalı hatırladığım kadarıyla, eskiden bazı cihazlarda işe yarıyordu, boot kilidi açık olması da garanti dışı kalmasına sebep. Emin misiniz?
Sürücüleri güncellemeyi denediniz mi? Farklı portlar kullanın, driver güncellemelerine bakın.Hocam öyle yapmadım ama şuan TWRP üzerinden yapmaya çalışıyorum. Cihaz Fastboot üzerindeyken hiç bir şekilde Bilgisiyarım telefonu görmüyor. Ne yapmam gerek?
Yurtdışı telefonlara da yükleniyor . Efs yedeğinden IMEI geri restore edilebilirTelefon yd değilse atılabilir tabii. Ama yd telefonlarda bu yöntemle rom yüklenince imei gidebiliyor.