Yardım Poco x3 pro WhatsApp sorunu

thenightruler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
poco x3 pro
Konular
2
Selamlar. Ali imran hocamdan yardım alarak yaklaşık birkaç aydır HYPEROS kullanıyorum. Son bir iki aydır sürekli WhatsApp dan 6 saatlik timeout yemeye başladım. Ve telefon saçmalamaya başladı kameradan atıyor Bluetooth buga giriyor konum özelliği çalışmıyor gibi gibi şeyler olmaya başladı. Hepsi neyse reset atınca düzeliyor da WhatsApp durduk yere ban atmaya başladı. Mail attığımda cihazınızla ilgili sorun var gizlilik ihlali yapıyorsunuz dedi. Ne yapmam gerek orijinale geri dönersem düzelir mi sizce bu yüzden mi yaşıyorum bu sorunu?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-07-18-34-04-051_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-04-07-18-34-04-051_com.whatsapp.jpg
    219,4 KB · Görüntüleme: 28

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
47
Selamlar. Ali imran hocamdan yardım alarak yaklaşık birkaç aydır HYPEROS kullanıyorum. Son bir iki aydır sürekli WhatsApp dan 6 saatlik timeout yemeye başladım. Ve telefon saçmalamaya başladı kameradan atıyor Bluetooth buga giriyor konum özelliği çalışmıyor gibi gibi şeyler olmaya başladı. Hepsi neyse reset atınca düzeliyor da WhatsApp durduk yere ban atmaya başladı. Mail attığımda cihazınızla ilgili sorun var gizlilik ihlali yapıyorsunuz dedi. Ne yapmam gerek orijinale geri dönersem düzelir mi sizce bu yüzden mi yaşıyorum bu sorunu?
Yazılımsal bir sorun olabilir.

gmzl80

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Pocox3pro
Konular
3
Selamlar. Ali imran hocamdan yardım alarak yaklaşık birkaç aydır HYPEROS kullanıyorum. Son bir iki aydır sürekli WhatsApp dan 6 saatlik timeout yemeye başladım. Ve telefon saçmalamaya başladı kameradan atıyor Bluetooth buga giriyor konum özelliği çalışmıyor gibi gibi şeyler olmaya başladı. Hepsi neyse reset atınca düzeliyor da WhatsApp durduk yere ban atmaya başladı. Mail attığımda cihazınızla ilgili sorun var gizlilik ihlali yapıyorsunuz dedi. Ne yapmam gerek orijinale geri dönersem düzelir mi sizce bu yüzden mi yaşıyorum bu sorunu? Rootlumu cihaz

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Google Play sertifikanızı kontrol edin, sertifikasız olarak görünüyorsa ban atıyordur. Aşağıdaki konulardan destek alabilirsiniz, cihazı sertifikalı göstermelisiniz, yada cihazın boot kilidini kapatmalısınız.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Merhabalar, x3 pro için olan bazı port romlarda root cihaz üzerinde sorun yaratabiliyor. Cihazınız rootlu olarak görünmüyor olsa bile arkaplanda uygulamaların tespit edebileceği bazı artık dosyalar oluyor. Cihazı rootlayıp magisk üzerinden kaldırın tekrar, bu şekilde çözüm olabileceğini düşünüyorum

Üst Alt