MIUI 12.5 POCO X3 Pro (vayu) Global Kararlı Rom V12.5.9.0.RJUMIXM İndirme Bağlantıları

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

POCO X3 Pro (vayu) Global Kararlı Rom V12.5.9.0.RJUMIXM

Güncelleme ve Kurulum Yöntemleri

1:OTA Yolu ile Yazılımın Size Ulaşmasını Bekleyebilirsiniz.Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
2:Aşağıda Bulunan Recovery İndirme Bağlantısı Üzerinden Zip Uzantılı Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
3:Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık İse Fastboot Romu İndirip MI Flash Yazılımı ile Cihazınıza Yükleyebilirsiniz.

Mi Flash Tool

Fastboot Rom Kurulum Rehberi

1-OTA Rom İndirme Bağlantısı

2:Recovery Rom İndirme Bağlantısı

3:Fastboot Rom İndirme Bağlantısı

Son düzenleme:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60

POCO X3 Pro (vayu) Türkiye Kararlı Rom V12.5.9.0.RJUMIXM

1:OTA Yolu ile Yazılımın Size Ulaşmasını Bekleyebilirsiniz.Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
2:Aşağıda Bulunan Recovery İndirme Bağlantısı Üzerinden Zip Uzantılı Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
3:Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık İse Fastboot Romu İndirip MI Flash Yazılımı ile Cihazınıza Yükleyebilirsiniz.

Mi Flash Tool

Hocam Türkiye kararlı rom demişsiniz fakat kodda RJUMIXM yazmışsınız. Bi terslik var gibi.

fsh77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
redmi note 2
Konular
21
Global MIUI

Ekli dosyalar

• 2c5673d1594f2e11d67351bdc67a233e.jpeg
    2c5673d1594f2e11d67351bdc67a233e.jpeg
    212,7 KB · Görüntüleme: 29

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Türkiye kararlı rom demişsiniz fakat kodda RJUMIXM yazmışsınız. Bi terslik var gibi.
Evet Global Rom Olarak Düzeltmiştim Ama Türkiye Diye kayıt etmiş Konuyu Yeniden Düzenledim Teşekkürler.

FıRaT28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FıRaT
Cihazım
RMnote 5 Pro
Konular
5
Merhaba cihaza twrp kurdum ve magisk ile root ettim simdi ben bu güncellemeyi twrp den yüklersem cihaz sıfırlamak gerekecek mi illaki destek olursanız sevinirim, birde telefonu her aç kapa yapınca twrp gidiyor recovery 5.0a giriyor açmak istediğimde twrp yi nasıl kalıcı yaparım ve kalıcı olması için yine dosya sıfırlamak şart mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

POCO X3 Pro (vayu) Global Kararlı Rom V12.5.9.0.RJUMIXM

Mi Flash Tool

Hocam merhaba şimdi sormak istediğim şey şu twrp ile fastboot mu yoksa recovery rom dosyası mı kuruyoruz ?

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba cihaza twrp kurdum ve magisk ile root ettim simdi ben bu güncellemeyi twrp den yüklersem cihaz sıfırlamak gerekecek mi illaki destek olursanız sevinirim, birde telefonu her aç kapa yapınca twrp gidiyor recovery 5.0a giriyor açmak istediğimde twrp yi nasıl kalıcı yaparım ve kalıcı olması için yine dosya sıfırlamak şart mı ?

Hocam merhaba şimdi sormak istediğim şey şu twrp ile fastboot mu yoksa recovery rom dosyası mı kuruyoruz ?
Merhaba

Twrp'den Yapmalısınız wipe cache yapmazsanız rom stabil çalışmayabiliyor sorunlar çıkabiliyor wipe cache yaparsanız verileriniz sıfırlanır yedek alırsanız sorun olmaz.
Twrp İlgili magiskde yüklemişsiniz demekki kalıcı twrp değilmiş aynı telefon bende yok ama Buradaki Konudan Twep'ler Var Deniye bilirsiniz
Kalıcı olması için dosya sıfırlanmasına gerek yok ama uygun kalıcı twrp bulursanız gerek kalmaz.

Recovery - POCO X3 Pro Custom Recovery Listesi

Twrp ile sadece recovery rom kurulur fastboot rom kurulmaz.fastboot rom MiFlashla Kurulur.

FıRaT28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FıRaT
Cihazım
RMnote 5 Pro
Konular
5
Merhaba

Twrp'den Yapmalısınız wipe cache yapmazsanız rom stabil çalışmayabiliyor sorunlar çıkabiliyor wipe cache yaparsanız verileriniz sıfırlanır yedek alırsanız sorun olmaz.
Twrp İlgili magiskde yüklemişsiniz demekki kalıcı twrp değilmiş aynı telefon bende yok ama Buradaki Konudan Twep'ler Var Deniye bilirsiniz
Kalıcı olması için dosya sıfırlanmasına gerek yok ama uygun kalıcı twrp bulursanız gerek kalmaz.

Recovery - POCO X3 Pro Custom Recovery Listesi

Twrp ile sadece recovery rom kurulur fastboot rom kurulmaz.fastboot rom MiFlashla Kurulur.
Merhaba sanırım duyduğuma göre twrp yi minimal adb de flash lamadan yaptığım için oluyormuş o kodu girmeden yapıyorum peki twrp yi flashlarsam yine o sirada cihazda dosya kaybı yaşanır mı ?

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Merhaba sanırım duyduğuma göre twrp yi minimal adb de flash lamadan yaptığım için oluyormuş o kodu girmeden yapıyorum peki twrp yi flashlarsam yine o sirada cihazda dosya kaybı yaşanır mı ?
Genellikle aynı Romun Üstüne twrpden flashlarsan açılır sorun olmaz.başka romdan geçersen sorun olabilir denemek lazım.wipe yapmadan veriler silinmez

Üst Alt