Yardım Poco x3 Pro TWRP romu silmiyor.

efsanevidemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
4
Hocaların merhaba öncelikle yaklaşık bir kaç ay önce telefonun garanti süresi bitti ve ROM yüklemek istedim seçimimi crDroid 10.1'den yana kullandım android 14 sürümü 1-2 hafta kullandım ondan sonra telegram grubuna katılıp güncellemeleri takip ettim normalde güncelleme yapmıyordum ve haftalık geliyormuş. Neyse orjinal sitesinde 28 ocak için güncelleme gözüküyordu resmi olan dosyalara girdiğimde 31 ocak içinde gördüm onu yükleme kararı aldım clean flash yaptım sonra baktım ki beta sürümüymüş sitede de gözükmüyordu zaten. Şimdi sorunum şu eski sürüme bir türlü dönemiyorum format data yapıyorum wipe dan 4 seçenek işaretleyip yine deniyorum yine sistem yüklü kalıyor sistem sürekli başlangıç ekranından başlıyor.

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
18
romu flashladıktan sonra magisk yükleme magiski yükleyince telefon bootloop a düşüyor. romu yükle telefonu yeniden başlat kur ondan sonra magiski yükleyebilirsin.

excytioum

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Tamerlan
Cihazım
11 Lite 5G NE
Konular
11
Hocaların merhaba öncelikle yaklaşık bir kaç ay önce telefonun garanti süresi bitti ve ROM yüklemek istedim seçimimi crDroid 10.1'den yana kullandım android 14 sürümü 1-2 hafta kullandım ondan sonra telegram grubuna katılıp güncellemeleri takip ettim normalde güncelleme yapmıyordum ve haftalık geliyormuş. Neyse orjinal sitesinde 28 ocak için güncelleme gözüküyordu resmi olan dosyalara girdiğimde 31 ocak içinde gördüm onu yükleme kararı aldım clean flash yaptım sonra baktım ki beta sürümüymüş sitede de gözükmüyordu zaten. Şimdi sorunum şu eski sürüme bir türlü dönemiyorum format data yapıyorum wipe dan 4 seçenek işaretleyip yine deniyorum yine sistem yüklü kalıyor sistem sürekli başlangıç ekranından başlıyor.
fastboot moduna alıp "fastboot erase userdata" yazmayı deneyin. sonra twrp'ye girip wipe yapabilirsiniz.

efsanevidemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi