Yardım Poco X3 pro siyah ekranda kaldı

shapers

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat Yağız
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
Hyperos uygulamalarını indirip cihaza kurarken şu yeni kontrol paneli için olan system ui plugin adlı uygulamanın APK sını yükledim ve kurdum kurduğum gibi telefon siyah ekran verdi ve kendi kendine yeniden başlatmaya başladı.Safemod alıp açmayı denedim ama ekran yine siyah bir çözümü var mı?

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
27
Hyperos uygulamalarını indirip cihaza kurarken şu yeni kontrol paneli için olan system ui plugin adlı uygulamanın APK sını yükledim ve kurdum kurduğum gibi telefon siyah ekran verdi ve kendi kendine yeniden başlatmaya başladı.Safemod alıp açmayı denedim ama ekran yine siyah bir çözümü var mı?
Garip bir olay yaşamışsın normal de plugin vs. Kurunca cihaz yazılımsal hata vermez diye düşünüyorum, cihaz da tepki varmı yoksa komple siyah ekrana mı düştü?

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Sistem Arayüzü çökmüş, twrp üzerinden güncellemeyi kaldırmanız gerekiyor.

Twrp'den dosya yöneticisine girin ve data>app klasöründe karışık harfler ve sayıların olduğu klasörler var. Onlardan birisi kurduğunuz sistem Arayüzü uygulamasının güncellemesi. Tek tek deneyip bulmanız gerek her klasörün içine girip klasör içinde miui.system.plugin gibi bir isim yazan dosyayı bulup silmeniz gerek.

Sizin için kendi romumda sistem arayüzünün guncellemesinin olduğu klasörün ismini bırakıyorum buraya ancak sizin cihazınızda aynı isimle kayıtlı olmayabilir, denemediğim için kesin bir şey diyemem;

~~m9sTTgJEPKzgFC5QJmHUbg==

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
OrangeFox recovery kurun, uygulama yönet kısmına girip oradan systemui kaldırın sorun çözülür.

Üst Alt