poco x3 pro hard reset imei gider mi sıfırlamalı mıyım yoksa telefoncuya mı götüreyim
wqqwqw Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım enes Cihazım poco x3 pro Yaş 44 Konum antep Katılım 20 Nisan 2023 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 20 Nisan 2023 #1 poco x3 pro hard reset imei gider mi sıfırlamalı mıyım yoksa telefoncuya mı götüreyim
burhan0660 Uzman Üye Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım burhan Cihazım mi max 2 Yaş 35 Konum ankara Katılım 2 Kasım 2017 Konular 27 Mesajlar 2.291 Çözümler 28 Tepkime puanı 1.206 Puanları 188 20 Nisan 2023 #2 mi flash la rom kurabilirsin kuruluma da dikkat edip sadec "clean all" seçili yaparsan sorun olmayacaktır
mi flash la rom kurabilirsin kuruluma da dikkat edip sadec "clean all" seçili yaparsan sorun olmayacaktır
cuckolding Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Poco Cihazım Poco X3 NFC 128 Konum İstanbul Katılım 7 Kasım 2022 Konular 16 Mesajlar 275 Çözümler 1 Tepkime puanı 103 Puanları 58 20 Nisan 2023 #3 Fastboottan kurulum yaparsan IMEI gitmez. Ama tüm verilerin sifirlancak sıfır kurulum olcak bilgin olsun.
Fastboottan kurulum yaparsan IMEI gitmez. Ama tüm verilerin sifirlancak sıfır kurulum olcak bilgin olsun.
wqqwqw Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım enes Cihazım poco x3 pro Yaş 44 Konum antep Katılım 20 Nisan 2023 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 20 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 msyalcin' Alıntı: Fastboottan kurulum yaparsan IMEI gitmez. Ama tüm verilerin sifirlancak sıfır kurulum olcak bilgin olsun. Genişletmek için tıkla ... nasıl yapacağım bilgi verebilri misin
msyalcin' Alıntı: Fastboottan kurulum yaparsan IMEI gitmez. Ama tüm verilerin sifirlancak sıfır kurulum olcak bilgin olsun. Genişletmek için tıkla ... nasıl yapacağım bilgi verebilri misin
cuckolding Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Poco Cihazım Poco X3 NFC 128 Konum İstanbul Katılım 7 Kasım 2022 Konular 16 Mesajlar 275 Çözümler 1 Tepkime puanı 103 Puanları 58 20 Nisan 2023 #5 wqqwqw' Alıntı: nasıl yapacağım bilgi verebilri misin Genişletmek için tıkla ... Bl kilidi açıksa fastboot dosyasını rom dosyani indiriceksin tgz olan. Onu kurulum yapcaksan mi flash ile
wqqwqw' Alıntı: nasıl yapacağım bilgi verebilri misin Genişletmek için tıkla ... Bl kilidi açıksa fastboot dosyasını rom dosyani indiriceksin tgz olan. Onu kurulum yapcaksan mi flash ile