- Adım
- Ulaş
- Cihazım
- Poco x3 pro
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 12.5.2
- Telefon Modeli
- Poco x3 pro
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Telefonu alalı 2-3 gün oldu. Mieko yetkili servisinden aldım ve cihazım orijinal fakat bugün fark ettik ki arayanlar bana zaman zaman ulaşamıyor. Başka bir telefondan kontrol ettim ve durum şu: normalde 3/5-4/5 çeken şekebe biri beni aradığı zaman 1'e veya 0'a düşüyor ve bazen arama bana hiç ulaşılamıyor. Arayan kişinin tarafından telefon çalıyor gösteriyor fakat benim cihazımda herhangi bir hareketlilik yok. Kendim internetten bir çözümünü bulmaya çalıştım fakat başaramadım.
Ek olarak şunu belirtmek isterim; telefonumda normalde seçili olan ağ türü GSM/WCDMA/LTE(PRL) idi. İnternetten bunu değiştirdiğim takdirde sorunumun çözüleceği yönünde bilgiler aldım fakat o konuda da sorun yaşadım. Xiaomi kullanan arkadaşımın ağ tercihinde UMTS bulunuyor fakat benim telefonumda UMTS yok. İnternette de umts seçtiğim taktirde sorunun çözülebileceği bilgisine ulaştım fakat umts bulunmadığı için yapamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak şunu belirtmek isterim; telefonumda normalde seçili olan ağ türü GSM/WCDMA/LTE(PRL) idi. İnternetten bunu değiştirdiğim takdirde sorunumun çözüleceği yönünde bilgiler aldım fakat o konuda da sorun yaşadım. Xiaomi kullanan arkadaşımın ağ tercihinde UMTS bulunuyor fakat benim telefonumda UMTS yok. İnternette de umts seçtiğim taktirde sorunun çözülebileceği bilgisine ulaştım fakat umts bulunmadığı için yapamadım.