Yardım Poco x3 Pro SD kart ve mesajlar sorunu

Rcpdprm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
1
Merhabalar,

Poco x3 Pro kullanıyorum çok da memnunum fakat 2 farklı sorunum var birincisi;

SD kart kullanıyorum örnek 1045 tane şarkı olan bir klasörüm vardı SD kartı taktım görüyor müziklerimi tamam sorun yok daha sonrasında 4 adet daha müzik indirdim SD karta attım müzik uygulamasında gözükmedi SD kartı komple silip, biçimlendirip 1049 adeti tekrar attım yine 1045 tanesini gördüm kabloyla bilgisayara bağlayıp denedim SD kart okuyucuyla denedim sonuç aynı daha sonradan eklediğim 4 müziği görmüyor müzikler uygulamasında yine 1045 adet yazıyor aynı sorunu yaşayan ya da şöyle yapsan çözülür diyebilecek birileri var mı acaba ?

İkinci sorunum ise görsellerle açıklayayım;

İlk resimde mesajlar uygulamasındayım daha sonra arkadaşımdan gelen benim de cevap verebileceğim herhangi bir mesaja girince ikinci resimde olduğu gibi gözüküyor yani dikkat ettiyseniz klavye gözükmesi gerekirsen bir boşluk gözüküyor anca kısa mesaj yazan yere tıklayınca klavye ekranı geliyor bu sizde de böyle mi yoksa sadece bende mi böyle bir sorun var biraz rahatsız etti de.

İlk sorun daha sıkıntılı bence yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Merhaba hocam,

Öncelikle müzik uygulamanızın verilerini ve önbelleğini temizleyerek sd kartınızda bulunan dosyaları yeniden taramasını sağlayabilirsiniz.

İkinci sorunuzda aynı şekilde klavye uygulamanızın verilerini temizleyebilirsiniz. Ben Swift Key kullanıyorum aynı sorun bende de oluyor, uygulama ayarlarında kaydırma hareketlerini açtım, o ekran geldiğinde klavye varmış gibi aşağı kaydırıp metin yazma alanına tekrar basınca normal geliyor.

Rcpdprm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam,

Öncelikle müzik uygulamanızın verilerini ve önbelleğini temizleyerek sd kartınızda bulunan dosyaları yeniden taramasını sağlayabilirsiniz.

İkinci sorunuzda aynı şekilde klavye uygulamanızın verilerini temizleyebilirsiniz. Ben Swift Key kullanıyorum aynı sorun bende de oluyor, uygulama ayarlarında kaydırma hareketlerini açtım, o ekran geldiğinde klavye varmış gibi aşağı kaydırıp metin yazma alanına tekrar basınca normal geliyor.
Merhabalar,

Müzikleri yeniden tarattım fakat sonuç aynı çok saçma :) Son attığım müzikler dosya yöneticisi müziklerin olduğu klasörde görünüyor fakat müzikler uygulamasına gelmiyor :)

İkinci sorun da heralde sürümden kaynaklı tek bende değilmiş umarım yeni bir güncellemeyle düzeltirler.

Teşekkürler cevap için sağ olun.

Üst Alt