Yardım Poco X3 pro şarj problemi!!

alicaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AliÇaka
Cihazım
Poco X3 PRO
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Custom rom
Telefon Modeli
Poco X3 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba
Cihazım Poco X3 pro 6/128gb versiyon tr garantili
Şarj problemi yaşıyorum 2 aydır
Telefonun şarjı maksimum 2.5-3 saat dayanıyor (oyun oynamadan )
Guncellemeden dolayıdır dedim bendeki sürüm 12.5.3 Ken global çevirdim 12.5.7 yaptım düzelmedi bende custom rom yukliyim dedim tekrar düzelmedi
Cihazda donma takılma kapanma falan yok sadece şarjı aşşiri hızlı gidiyor napmaliyim cihazı hazırda aldim

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Bu cihazın oyun oynarken bile 4 saat ekran süresi vermesi gerekir. 2,5-3 saatlik kullanımda bekleme süresi ne kadar pekii?
Batarya sorunu olabilir garantiye başvurmanız gerekirdi.

Oyla:

alicaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AliÇaka
Cihazım
Poco X3 PRO
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefony gece belli bir yuzdeyle bıraktığında mesela yüzde 90 ile sabah kalktigimda 15-20 batarya gitmiş oluyor günde enaz 4 kez şarja takmam gerekiyor napacagimi şaşırdım garantiside gitti

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Telefony gece belli bir yuzdeyle bıraktığında mesela yüzde 90 ile sabah kalktigimda 15-20 batarya gitmiş oluyor günde enaz 4 kez şarja takmam gerekiyor napacagimi şaşırdım garantiside gitti
Nadirde olsa bir üretim hatası olabilir (Hatalı batarya) bu durumda normalde yasal hakkınız bire bir yenisiyle değişim di!!!

Garantili telefon almanın amacı sorun olduğunda çalacak bir kapınızın olması. Ancak siz hem bir ton para verip garantili telefon almış hemde bu telefona yurt dışı muamelesi yapıp 2. ayında garanti kapsamı dışına çıkartmışsınız. Ama olan olmuş, önümüze bakmalıyız.
Benim tavsiyem telefona aldığınızdaki rom'u yükleyin orijinal haline getirip BL kilidini kapatın ve garantiye yollayıp şansınızı deneyin.

Hızlı bir şekilde kontrol edebileceğiniz birşey sormak istiyorum. Aida64 uygulamasını yükleyip şarjınızı 100% doldurduktan sonra Aida64 uygulamasının Batarya sayfasının ekran görüntüsünü ekleyebilirmisiniz.

Oyla:

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
Son gelen güncelleme ile sanal bellek uzantısını actiysaniz onu kapatın. Bende de böyle bir sorun vardı onu kapatınca düzeldi. Denemenizde fayda var...

Oyla:

alicaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AliÇaka
Cihazım
Poco X3 PRO
Konular
6
Nadirde olsa bir üretim hatası olabilir (Hatalı batarya) bu durumda normalde yasal hakkınız bire bir yenisiyle değişim di!!!

Garantili telefon almanın amacı sorun olduğunda çalacak bir kapınızın olması. Ancak siz hem bir ton para verip garantili telefon almış hemde bu telefona yurt dışı muamelesi yapıp 2. ayında garanti kapsamı dışına çıkartmışsınız. Ama olan olmuş, önümüze bakmalıyız.
Benim tavsiyem telefona aldığınızdaki rom'u yükleyin orijinal haline getirip BL kilidini kapatın ve garantiye yollayıp şansınızı deneyin.

Hızlı bir şekilde kontrol edebileceğiniz birşey sormak istiyorum. Aida64 uygulamasını yükleyip şarjınızı 100% doldurduktan sonra Aida64 uygulamasının Batarya sayfasının ekran görüntüsünü ekleyebilirmisiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son gelen güncelleme ile sanal bellek uzantısını actiysaniz onu kapatın. Bende de böyle bir sorun vardı onu kapatınca düzeldi. Denemenizde fayda var...
Hocam şuan bende custom rom yüklü dediğiniz yer nerede bilgi verebilirmisiniz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-01-28-00-06-09.png
    Screenshot_2022-01-28-00-06-09.png
    107,6 KB · Görüntüleme: 9
Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Aida64 verisine göre şarj sayacında bir problem görünmüyor yani kapasite normal. Belkide yazılımsal bir problem var. Siz önceki ROM yüklemelerini ne şekilde yapmıştınız? Fastboot ile temiz rom yüklemeyi denemişmiydiniz?

Oyla:

alicaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AliÇaka
Cihazım
Poco X3 PRO
Konular
6
Aida64 verisine göre şarj sayacında bir problem görünmüyor yani kapasite normal. Belkide yazılımsal bir problem var. Siz önceki ROM yüklemelerini ne şekilde yapmıştınız? Fastboot ile temiz rom yüklemeyi denemişmiydiniz?
Twrp kullanarak custom romlar yükledim
Mitoolv2 ve miflash kullanmakta miua yukselttim

Oyla:

alicaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AliÇaka
Cihazım
Poco X3 PRO
Konular
6
Hocam romları problem yaşadıktan sonra yükledim ilk önce sürüm yukselttim miuadan tr romdan globale geçtim ise yaramayinca custom romlar yukledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam custom romlarda düzeltmedi teli tekrar garanti kapsamına sokabilirmiyim
neler yapmam gerektiğini detaylı yazarmısın hangi sitedeki romu indiriyim hangi programla fastboot ediyim

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Tekrar garanti kapsamına girmesi servis elemanının dikkat ve insiyatifinde. Cihazı ilk aldığınızdaki haline getirip şansınızı deneyin.

Aşağıda mi flash aracı var

Rom olarak telefonu aldığınızda içerisinde hangi rom yüklüy geldiyse onu yükleyip Bootloader kilidini geri kitleyin.

Oyla:
Üst Alt