Yardım Poco x3 pro otomatik rahatsız etme moduna geçiyor

Profayler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
TR
Telefon Modeli
Poco x3 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi forumlar .

Garip bir şekilde telefonu arabanın konsoluna koyunca telefon rahatsız etme moduna geçiyor , herhangi bir Bluetooth bağlantısı da söz konusu değil . Ayarlar kısmından planlı geçmeyi falan hep kapattım , bir türlü çözemedim bu sorunu .

kknd2kknd2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cross Fire 2
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0
İyi forumlar .

Garip bir şekilde telefonu arabanın konsoluna koyunca telefon rahatsız etme moduna geçiyor , herhangi bir Bluetooth bağlantısı da söz konusu değil . Ayarlar kısmından planlı geçmeyi falan hep kapattım , bir türlü çözemedim bu sorunu .
Merhaba bende aynı telefondan var ve aynı sorun bende de oluyor hatta az önce bu sayfayı gezerken yine otomatik açıldı gün içinde de oluyor kapatıyorum, daha önceki Xiaomi telefonda böyle bir sorun yoktu. Çözüm bulabilirsiniz mi?

Oyla:

coolwhisper

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan Baş
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
1
bende de M10T lite 128 Gb 5g var, enson xaiomi eu dan çin portlu haftalık romu yükledim ondan sonra kafasına göre rahatsız etme moduna geçmeye başladı. çin romu neden tercih ettim derseniz, telefon aramalarının kaydı için, google dialer değilde mi dialer kullanıyor. o yüzden yani ama bu rahatsız etmeme moduna otomatik geçmesi açıkça gün içinde rahatsızlık veriyor arayanlar ulaşamıyorlar.

Oyla:
Üst Alt