Yardım poco X3 pro miui 14 güncelleme sonrası görüşme sırasında kapanma

• Konbuyu başlatan Hsynh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 1K

Hsynh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hsyn
Cihazım
Mı a1
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.1.0 TJUTRXM
Telefon Modeli
POCO X3 PRO 8-256gb
Bootloader Kilidi
Kapalı
poco X3 pro miui 14 güncelleme sonrası görüşme sırasında kapanmaya başladı. Volte açıkken görüme sırasında hareket edersem arama kendiliğinden kapanıyor ama volte kapatılınca bu hatayı yapmıyor.Bu soru yaşayan ve ya neden olduğunu bilen var mı ? Arkadaşlar..

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Hocam güncelleme sorunlu oldugu için geri çekildi
Şuanlık sürüm düşürmeniz tek çare olabilir

Oyla:

hsnstr5353

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan enes
Cihazım
s3
Konular
17
poco X3 pro miui 14 güncelleme sonrası görüşme sırasında kapanmaya başladı. Volte açıkken görüme sırasında hareket edersem arama kendiliğinden kapanıyor ama volte kapatılınca bu hatayı yapmıyor.Bu soru yaşayan ve ya neden olduğunu bilen var mı ? Arkadaşlar..
Annemi de cihazı sizinki ile bire bir bugün güncelle geldi böyle bir sorun yok isterseniz yedeklerinizi alip hard reset atın.

Oyla:

calaf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Poco X3 Pro Nfc
Konular
0
Değerli üyeler dün gelen güncelleme ile pil tüketimi korkunç bir şekilde arttı.30 dk içinde en az %5-6 azalıyor(oyun/video değil). Ekranı çift tıklama ile kapatmak istediğimde üstte boş olan herhangi bir yer değil aşağıda bir yere tıklayarak kapatabiliyorum.Son olarak ekranın sol üst köşesinde kare biçiminde ufak bir simge belirdi ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok.Bunlar güncelleme ile başladı bu sorunları nasıl aşabilirim ? telefonu şu an için fabrika ayarlarına döndüremem.Yanıtınız için teşekkür ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Foruma yeni üye oldum yanlış yere yazdıysam özür diliyorum.Bu arada cihaz X3 pro

Ekli dosyalar

• IMG_20230322_095147.jpg
    IMG_20230322_095147.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Değerli üyeler dün gelen güncelleme ile pil tüketimi korkunç bir şekilde arttı.30 dk içinde en az %5-6 azalıyor(oyun/video değil). Ekranı çift tıklama ile kapatmak istediğimde üstte boş olan herhangi bir yer değil aşağıda bir yere tıklayarak kapatabiliyorum.Son olarak ekranın sol üst köşesinde kare biçiminde ufak bir simge belirdi ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok.Bunlar güncelleme ile başladı bu sorunları nasıl aşabilirim ? telefonu şu an için fabrika ayarlarına döndüremem.Yanıtınız için teşekkür ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Foruma yeni üye oldum yanlış yere yazdıysam özür diliyorum.Bu arada cihaz X3 pro
Ekrandaki kare simge NFC simgesi, o özellik aktif olduğu sürece görünür. Diğer bahsettiğiniz sorunları aşmanız için (sıfırlama yapmadan olmaz) modlu bir launcher kullanmanız gerekebilir. Pil tüketimi de ilk yüklendiği zaman tüm romlarda aynıdır, zamanla oturur.

Oyla:

calaf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Poco X3 Pro Nfc
Konular
0
Ekrandaki kare simge NFC simgesi, o özellik aktif olduğu sürece görünür. Diğer bahsettiğiniz sorunları aşmanız için (sıfırlama yapmadan olmaz) modlu bir launcher kullanmanız gerekebilir. Pil tüketimi de ilk yüklendiği zaman tüm romlarda aynıdır, zamanla oturur.
Yanıtınız için tesekkür ediyorum.Resetleyip tekrar aynı MIUI 14 kurulduğunda da bu sıkıntı yaşanmayacak mı?Bu yüklenmeden önce ilk mesajda belirttiğim gibi ekran tıklama alanı(boş olan herhangi bir yer) sorunu yoktu.Tecrübenize dayanarak pil optimizasyonu ne kadar bir sürec alır?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Yanıtınız için tesekkür ediyorum.Resetleyip tekrar aynı MIUI 14 kurulduğunda da bu sıkıntı yaşanmayacak mı?Bu yüklenmeden önce ilk mesajda belirttiğim gibi ekran tıklama alanı(boş olan herhangi bir yer) sorunu yoktu.Tecrübenize dayanarak pil optimizasyonu ne kadar bir sürec alır?
Rica ederim. Normalde 3 4 gün içinde cihaz kendini toparlıyor, ancak bu işlemi boot kilidi açıksa elle de tetikleyebiliyorsunuz. Cihgaza format atmanız bahsettiğiniz sorunu çözer mi bilemiyorum, bu romdan da kaynaklı olabilir.

Oyla:

calaf

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
Poco X3 Pro Nfc
Konular
0
Konunun ilk mesajlarında gelen güncellemenin sorunlu ve geri çekildiği ve fixli olarak yeniden yayınlanacağı bilgisi verilmiş.Sistem bilgilerini ekte gönderiyorum.Sorunlu olarak bildirilen güncelleme telefonuma yüklenen sürümü(otomatik geldi) de kapsıyor mu?Yanıt veren herkese teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-03-22-14-42-30-776_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-03-22-14-42-30-776_com.android.settings.jpg
    246,3 KB · Görüntüleme: 11
Oyla:
Üst Alt