Yardım poco x3 pro miui 14 bana hala neden gelmedi

SerialSlayerTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13.0.4
Telefon Modeli
POCO X3 PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
selam arkadaşlar poco X3 pro için miui 14 ün çıktığı belirtildiginden beri bekliyorum ama hala benim cihazima miui 14 gelmedi cihazı 2021 Kasım ayında orjinal sıfır bir şekilde internet ten 256/8 GB aldım bir arkadaşım 1 ay öncesinde aynı telefonu aldı ve onda miui 14 var ama bende hala yok ne zaman gelecek? veya ben manuel olarak indirip yapmak istesem yapabilir miyim? bir sorun çıkarmaz değil mi? (manuel uğraşmak istemiyorum kısacası ne zaman gelir beklemekten sıkıldım :Pp)

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
selam arkadaşlar poco X3 pro için miui 14 ün çıktığı belirtildiginden beri bekliyorum ama hala benim cihazima miui 14 gelmedi cihazı 2021 Kasım ayında orjinal sıfır bir şekilde internet ten 256/8 GB aldım bir arkadaşım 1 ay öncesinde aynı telefonu aldı ve onda miui 14 var ama bende hala yok ne zaman gelecek? veya ben manuel olarak indirip yapmak istesem yapabilir miyim? bir sorun çıkarmaz değil mi? (manuel uğraşmak istemiyorum kısacası ne zaman gelir beklemekten sıkıldım :Pp)
Cihazı elle guncelleyebilirsiniz hocam fakat bootloader kilidini açıp sıfırdan yazılım yüklemesi yapmanız gerek. Bootloader kidilidini açmak garantiyi devredışı bırakır ve rom yüklemesinde yapılacak en minik hata cihazı çöp edip size masraf çıkarabilir. Ben yaparım diyorsanız yardımcı olurum ama yapamam diyorsanız bekleyin

Oyla:
Üst Alt