Yardım Poco X3 Pro - Mikrofonum çok kısık ses kaydediyor.

CagenMagen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Attila
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Kalıp, Dekorasyon
Konular
12
Herkese Merhaba,

Poco x3 Pro 128 Gb Telefonu yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. çok memnunum fakat ilk defa bir ses kaydı almak istedim.
İnstagram'dan ses yollamak istedim. Nedense çok kısık bir şekilde kayıt alıyor. Ses alan yerde zerre pislik, toz falan yok. Kendi ses temizleme özelliğini de açtım ama bir işe yaramadı. Sizce ne yapmam gerekiyor? Bunun için herhangi bir teknik işlem var mıdır? Bir programa tanıtsak vs çözebilir miyiz? Sesi iyi kayıt etmemesini nasıl çözeriz, geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

ENfER

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ENfer
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Bende endonezya 12.0.xx rom yüklüyken bu sıkıntı vardi. Ses kayıtlarını Kulaklik ile dinlemek durumunda kaliyordum.
Şimdi sizin başlığı görünce, yeni güncelleme yaptığım endonezya 13.0.3 versiyonunda denedim ve sorun çözülmüş...

CagenMagen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Attila
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Kalıp, Dekorasyon
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende Endonezya 12.0.xx rom yüklüyken bu sıkıntı vardı. Ses kayıtlarını kulaklık ile dinlemek durumunda kalıyordum.
Şimdi sizin başlığı görünce, yeni güncelleme yaptığım Endonezya 13.0.3 versiyonunda denedim ve sorun çözülmüş...

Ben hiç anlamıyorum bu işlerden, ne yapmamı öneriyorsunuz yani?
Ben 'Root' falan atmak istemiyorum bu telefona ya da Rom atma hakkında hiç bir bilgim yok...
Telefonun her şeyi güncel ama bu rom güncellemesi dediğimiz şeyi kendi sitesi mi yayınlıyor yoksa Extra bir şey mi?
Telefona bir şey yapmaktan korkuyorum.

ENfER

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ENfer
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Cihazinizin guncellenmesi gerekiyor olabilir. Yurtiçinden aldiysaniz (imei ile ilgili sorun yoksa) direk guncelleseniz sorun olmaz.

Rom degistirmek epey zahmetli ve uzun iş, aşağıdaki uygulamayi deniyebilirsiniz.

CagenMagen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Attila
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Kalıp, Dekorasyon
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazinizin guncellenmesi gerekiyor olabilir. Yurtiçinden aldiysaniz (imei ile ilgili sorun yoksa) direk guncelleseniz sorun olmaz.

Rom degistirmek epey zahmetli ve uzun iş, aşağıdaki uygulamayi deniyebilirsiniz.
Hakkında kısmından güncellemekten bahsediyorsanızz güncel diyor. Yurtiçinden aldım. Rom yüklediğinizde telefonun her şeyi sıfırlanıyor mu? Uygulamayı bir deneyelim bakalım...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamadan hiç bir şey anlamadım.

Son düzenleme:
Üst Alt