Yardım Poco X3 Pro Mikrofon

xantiave

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
Selam dostlar dün birşey yokken bugün telefon hiç bir şekilde mikrofon çalışmıyor. BT Kulaklık Kablolu Kulaklık vb arama vb gitmiyor ses WhatsApp sesli mesaj gönderdiğimde 3 sn kablolu mikrofon ses gönderiyor sonra ses algılamıyor sorun ne olabilir ? Güvenli mod ile açtım yine aynı.

xantiave

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun ses entegresi işini bilen birine yaptırmanız tavsiye ederim kronik sorunmus

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Selam dostlar dün birşey yokken bugün telefon hiç bir şekilde mikrofon çalışmıyor. BT Kulaklık Kablolu Kulaklık vb arama vb gitmiyor ses WhatsApp sesli mesaj gönderdiğimde 3 sn kablolu mikrofon ses gönderiyor sonra ses algılamıyor sorun ne olabilir ? Güvenli mod ile açtım yine aynı.
bence bu donanımsal değil yazılımsal benim arkadaş rom degiştikten sonra aynısı oldu ve sistemi degiştirdi ama olmadı YouTube da bulmuş çözümü bir YouTube sound probler fx vs

xantiave

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
bence bu donanımsal değil yazılımsal benim arkadaş rom degiştikten sonra aynısı oldu ve sistemi degiştirdi ama olmadı YouTube da bulmuş çözümü bir YouTube sound probler fx vs
kendi yazılımı ile 6 ay kullandıktan sonra yaptı :D bugün tine entegre patladı :D

Ü

Üye silindi 278685

Guest
kendi yazılımı ile 6 ay kullandıktan sonra yaptı :D bugün tine entegre patladı :D
Bende niye hiç bir şey yok ? 1 yıldır kullanıyorum her rom ve yazılımı denedim hiç bir şey olmadı . Donanımsal veya kronik değil bu sorun yanlış bilgi vermeyin .

xantiave

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
Bende niye hiç bir şey yok ? 1 yıldır kullanıyorum her rom ve yazılımı denedim hiç bir şey olmadı . Donanımsal veya kronik değil bu sorun yanlış bilgi vermeyin .
hocam sorun bende 1.5 yıl sonra cıktı. yanlıs bilgi degil 7 tane telefoncu gezdim. kadıköydeki ünlü telefonculara kadar hepsinin dedigi ortak nokta entegre işi bilen yapar. çoğu zaman servise giden cihazlar anakart arızası vae degişmez diye gönderiyorlarmıs. 48 saat olmadan orjinal rom kurulu oldugu halde entegre yine gitti.

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
valla ben iğne ile temizliğini yaptım mic bozuldu kulaklık vs ses gidiyordu ama normal kullaklık yokken ses gitmiyor ama geliyordu verdim 200 tl yenisini taktı oldu bitti

Üst Alt