- Adım
- Salim
- Cihazım
- Poco x3 Pro
- Konular
- 18
Merhaba değerli MIUI ailesi poco serisinde özellikle de x3 pro serinde olan bir sorun arkadaşınızı,ailenizi vs... Aradığınız zaman ses 3 , 5 saniye karşıya gidiyor sonra kesiliyor bu sorundan artık çok bıkmıştım telefona custom rom kurdum yine aynı değişen birşey yok Telefon tamircisine götürdüm Filmi değişti sorun ortadan kalktı sorunsuz çalışıyor mikrofon Anlayacağınız sorun donanımsal bu sorunu yaşayan arkadaşların umarım işine yarar.
Not: Telefonum yurtdışı değil Türkiye garantili olarak almıştım ve aldığım günden itibaren bu sorunu yaşıyordum sizde de durum böyle ise Telefon tamircisi kolaylıkla sorunu çözecektir.
Uyarı: Forumda dolaşırken başka bir arkadaş da benimle birebir aynı sorunu yaşıyordu Garantiye 2 defa yollamış 2.sinde anakart değişmişler sorun çözülmemiş bilginiz olsun Garantisi devam ediyorsa cihazınızı yollayıp yollamamak size kalmış artık.
Not: Telefonum yurtdışı değil Türkiye garantili olarak almıştım ve aldığım günden itibaren bu sorunu yaşıyordum sizde de durum böyle ise Telefon tamircisi kolaylıkla sorunu çözecektir.
Uyarı: Forumda dolaşırken başka bir arkadaş da benimle birebir aynı sorunu yaşıyordu Garantiye 2 defa yollamış 2.sinde anakart değişmişler sorun çözülmemiş bilginiz olsun Garantisi devam ediyorsa cihazınızı yollayıp yollamamak size kalmış artık.