Yardım Poco x3 pro Mikrofon sıkıntısı

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
18
Cihaz poco X3 Pro ,Bootloader kapalı telefon garantili ve garantisi devam ediyor hiçbir işlem uygulanmamıştir. Karşı taraf beni aradığında veya ben birini aradığımda bazen benim sesim karşı tarafa gitmiyor gitmeyince hopörlöre alıyorum öyle ses gidiyor sıkıntı nedir anlamadım yardımcı olabilir misiniz ?

Erkantasiran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Pocox3pro
Konular
0
Cihaz poco X3 Pro ,Bootloader kapalı telefon garantili ve garantisi devam ediyor hiçbir işlem uygulanmamıştir. Karşı taraf beni aradığında veya ben birini aradığımda bazen benim sesim karşı tarafa gitmiyor gitmeyince hopörlöre alıyorum öyle ses gidiyor sıkıntı nedir anlamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Bende de aynı sorun var iki defa garanti kapsamında gönderdim ikisinde de anakart değişimi yapıldı hatta bugün geldi, test araması yaptım sıkıntı devam ediyor. Bazı aramalarda ses gidiyor,, bazılarında gitmiyor. Çözüm bulabilirseniz paylaşırsanız sevinirim

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı sorun var iki defa garanti kapsamında gönderdim ikisinde de anakart değişimi yapıldı hatta bugün geldi, test araması yaptım sıkıntı devam ediyor. Bazı aramalarda ses gidiyor,, bazılarında gitmiyor. Çözüm bulabilirseniz paylaşırsanız sevinirim
Yazılımsal olduğunu düşünüyorum bootloaderi açıp custom rom atacağım benim telinde garantisi devam ediyor ama garanti bı çare bulamıyor sorunun yazılımda olduğunu düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bir sorun yaşamıyorum
Beni kanser etti telefon bu açıdan

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam custom ROM cr droidi kurdum sorun çözüldü

baydemir38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baydemir
Cihazım
poco x3 pro
Konular
0
BKNZ.