Yardım POCO X3 Pro MI kilidi açılmıyor

TylerDurdenAynıBen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
4
Biliyorsunuz ki MIUI çok rezalet bir rom. MIUI 13 ile beraber işler iyicene sarpa sardı. Google uygulamalarının 2. rengi pembe olarak gözüküyor. Telefon kendi kendine donuyor. 5160 mAh bir bataryaya göre şarjı çok hızlı bitiyor. Bende ROM atmaya karar verdim ve araştırmaya koyuldum. Rom Atmam için Bootloader ve MI kilidinin açılmasını gerekiyormuş. Bootloaderın açılışı zaten çok basit ama MI kilidi açılmıyor. Mobil Veri ile hesap ve cihaz ekle dedim kaç sefer. Normalde "hesap ve cihaz ekle" butonuna bastıktan 168 saat içinde MI kilidi açılıyormuş. Benim yaklaşık 3 hafta oldu hala ses seda yok. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Youtube üzerinden xiaomi bootloader kilidi açma olarak aratırsanız, 1 hafta geçtikten sonra bilgisayardan Miunlock programı ile kilidin açıldığı ve telefonun sıfırlandığını göreceksiniz.
Aynı şekilde gerekli rehberler forumda da mevcut.

TylerDurdenAynıBen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtube üzerinden xiaomi bootloader kilidi açma olarak aratırsanız, 1 hafta geçtikten sonra bilgisayardan Miunlock programı ile kilidin açıldığı ve telefonun sıfırlandığını göreceksiniz.
Aynı şekilde gerekli rehberler forumda da mevcut.
Hocam tekrardan bağladım telefonu bilgisayara. Ekranda turuncu şekilde "FASTBOOT" yazısı çıktı. Ama MI Unlock uygulamasında "Unlock" butonu aktif değil.

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Hocam tekrardan bağladım telefonu bilgisayara. Ekranda turuncu şekilde "FASTBOOT" yazısı çıktı. Ama MI Unlock uygulamasında "Unlock" butonu aktif değil.
İnternete miunlock yazın ve son sürümü indirin.
Uygulamayı açarken kırmızı güncelleme uyarısı verirse onlarıda indirin.
Ardından giriş yaparken sizden mi hesabı isteyecek, ona giriş yapın.
Ardından karşınıza unlock butonu gelecek. Telefonu fastbootta başladıktan sonra, android usb driver kurun pcye. Kurduktan sonra unlock butonu aktif olacak. Ardından yönergeleri takip edin ve bootloaderi açın.

Üst Alt