Yardım Poco X3 Pro Kendini Kapattı ve Tepki Vermiyor – Çözüm Var mı?

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
19
Merhaba arkadaşlar,

Cihazım Poco X3 Pro. Üzerinde custom ROM olarak Infinix ROM yüklüydü. Telefonda YouTube’a girdim, bir video izleyeyim dedim. Yazı yazmaya başladığımda telefon aniden kapandı. Önce beyaz bir ekran geldi, ardından kendini birkaç kez yeniden başlattı. Sonra tamamen kapandı ve bir daha açılmadı.

Recovery moda veya fastboot moda almaya çalıştım ama hiçbir tepki vermiyor. Konu hakkında bilgisi olan veya çözüm önerebilecek arkadaşlar varsa, yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu modelde kronik işlemci arızası. Kalıplanırsa geçici olarak veri kurtarma vs. amaçlı açılabiliyor. Yeni cihaz alma vaktiniz gelmiş.

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu modelde kronik işlemci arızası. Kalıplanırsa geçici olarak veri kurtarma vs. amaçlı açılabiliyor. Yeni cihaz alma vaktiniz gelmiş.
Teşekkür ederim hocam. Peki, bunun nedeni kesin olarak işlemci arızası mı acaba?

njlos53

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
37
Teşekkür ederim hocam. Peki, bunun nedeni kesin olarak işlemci arızası mı acaba?
İşlemci anakartın bir birleşeni olduğuna göre Anakkart Arızası desek daha doğru olur sanıyorum. Bu durumda Anakartın değişmesi, ya da yeni bir telefonun tedarik edilmesi gerekecek demektir. Bir Poco X3 Pro kullanıcısı olarak öncelikle telefonu usta bir telefoncuya göstermenizi öneririm.

Nedenine gelince...Bence, şu sıralarda a15' den a16' ya geçiş yapan Infinity-X' den ve sizin yaptığınız, bilemediğim olası önemli bir hatadan kaynaklanmıştır. Olan olmuş, önemli olan her zaman neticedir. Ne desek boş.

Son düzenleme:

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Salim
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci anakartın bir birleşeni olduğuna göre Anakkart Arızası desek daha doğru olur sanıyorum. Bu durumda Anakartın değişmesi, ya da yeni bir telefonun tedarik edilmesi gerekecek demektir. Bir Poco X3 Pro kullanıcısı olarak öncelikle telefonu usta bir telefoncuya göstermenizi öner
Cevabınız için teşekkür ederim. Yarın bir gösteriyim, olmadı mecbur yeni cihaza geçecez.

Üst Alt