Yardım poco x3 pro kapandı açılmıyor

balonbalik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
xiomi redmi 9_
Konular
1
2021 yılında poco x3 pro aldım. bir iki hafdta kadar önce telefon birden kapandı ve birdaha açılmadı. güç tuşuna basınca poco yazısı geliyor sonra miui yazısına geçiyor ama orda kalıyor parmak izi okuyucuna basınca telefon sanki yanlış parmak izi okumuş gibi hafifçe titriyor (şarjı bitene kadar ) fastboot modunda bilgisayara takıncı sürücü özelliklerinden sürücü kullanılamıyor diyor. güç tuşuşna ve ses açma tuşuna basınca main menu açılıyor reboot, safe mode hepsini denedim. connect with miasistant a basınca bilgisayara bağlayın diyor bağlıyorum ve telefonun ekranında bir link çıkıyor linki bilgisayara yazınca site bulunamdı diyor. telefona hiç rom fln atmadım. daha önceen de olmuştu ama kapanıp tekrar açılıyordu. ozaman sürekli oluyordu ve antivirüs indirince düzelmişti. içindeki bilgilere ihtiyacım var çözümü olan varsa lütfen yardım etsin.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-05-06 at 10.29.54.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-06 at 10.29.54.jpeg
    123 KB · Görüntüleme: 29
  • WhatsApp Image 2023-05-04 at 17.00.19.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-04 at 17.00.19.jpeg
    174,9 KB · Görüntüleme: 24

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
35
Bootloader kilidi açık mı

balonbalik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
xiomi redmi 9_
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o ne oluyor? diğer cihazımda açılırken bir kilit işareti çıkıyor ama poco da çıkmıyor. eğer bahsettin şey oysa yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloader kilidi açık mı
o ne oluyor? diğer cihazımda açılırken bir kilit işareti çıkıyor ama poco da çıkmıyor. eğer bahsettin şey oysa yok

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
35
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet o açılırken üstte kilit simgesi oluyor eğer açık değilse ne yapman gerektiğini bilmiyorum maalesef

Üst Alt