Yardım Poco x3 pro kamera çalışmıyor

Anonym0us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Anon
Cihazım
POCO F3
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.1
Telefon Modeli
poco x3 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba iyi forumlar
2 gün önce cihaz kendiliğinden kapandı hicbir tepki alamadım tamirciye götürdüm işlemcide pimc mi ne o yanmış bu cihazda yaşanan kronik sorun heralde 1.5k para verdim biraz pahalı yaşadığım yer
Cihaz çalıştı fakat kameraya girdiğimde kameraya baglanilmiyor hatası aldım telefonu yeniden başlatınca ilk başta çözülüyor sorun arka kamera çalışıyor fakat kamera arası geçiş yapınca tekrar eski haline dönüyor bazen de ön kamerası çalışıyor

Bugün yine gittim aynı yere telefonumda şifre olduğu için kamera testi yapamamış yarın tekrar gel dedi kamerada parça değişimi falan olursa ücrete tabi tutarım dedi

Benim kafamı kurcalayan şey ise sorun donanımsal mı yazılımsal mı? *#*#6484#*#* girip kamera testi yapınca kamera çalışıyor fakat bazen de çalışmıyor

Sorymen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi a3
Konular
10
Bazen çalışıyor bazen çalışmıyorsa yazılımsaldır fifty fifty ihtimallerinide göz ardı etmemek lazım cihazı formatlayın sorun devam ediyorsa donanımsal bişeydir

Oyla:

Anonym0us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Anon
Cihazım
POCO F3
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen çalışıyor bazen çalışmıyorsa yazılımsaldır fifty fifty ihtimallerinide göz ardı etmemek lazım cihazı formatlayın sorun devam ediyorsa donanımsal bişeydir
Boşuna format da atmak istemiyorum aslında ya yazılımsal değilse yarın yine gideyim bakalım ne varmış

Oyla:
Üst Alt