poco x3 pro işlemci tamiri
B BesTCooL Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mustafa Cihazım mi5 Yaş 45 Konum istanbul Katılım 2 Temmuz 2016 Konular 14 Mesajlar 20 Tepkime puanı 11 Puanları 3 3 Şubat 2023 #1 Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
E erencgrtkn Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Eren Cihazım POCO X3 PRO Yaş 22 Konum diyarnakır Katılım 14 Şubat 2023 Konular 0 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 14 Şubat 2023 #2 poco x3 pro cihazım poco yazsında kalıp kendi kendini yeniden başlatıyor ve cihaz açılmıyor döngü halinde poco yazısına geliyor yardımcı olurmusunuz
poco x3 pro cihazım poco yazsında kalıp kendi kendini yeniden başlatıyor ve cihaz açılmıyor döngü halinde poco yazısına geliyor yardımcı olurmusunuz
S safa4963 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Safa Cihazım Poco x3 pro Yaş 31 Konum Türkiye Katılım 31 Ocak 2023 Konular 0 Mesajlar 8 Tepkime puanı 2 Puanları 3 14 Şubat 2023 #3 erencgrtkn' Alıntı: poco x3 pro cihazım poco yazsında kalıp kendi kendini yeniden başlatıyor ve cihaz açılmıyor döngü halinde poco yazısına geliyor yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Fastboot moduna alıp stock tom flashlamayı dene. Cihazın parçalarında sorun yoksa, ve içine kök dosyalarına müdahale etmediysen açılacaktır.
erencgrtkn' Alıntı: poco x3 pro cihazım poco yazsında kalıp kendi kendini yeniden başlatıyor ve cihaz açılmıyor döngü halinde poco yazısına geliyor yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla ... Fastboot moduna alıp stock tom flashlamayı dene. Cihazın parçalarında sorun yoksa, ve içine kök dosyalarına müdahale etmediysen açılacaktır.