Yardım Poco X3 Pro ısınma ve hızlı şarj problemleri

Peganeo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
1. Orijinal adaptör kullanmama rağmen son 1.5 aydır hiç bir şekilde doğru düzgün hızlı şarj yapamıyorum. Bazen 975 mA da tıkanıyor, bazen 4000 mA seviyesine çıkıyor. Ayrıca şarja takıtğım zaman"Mi Turbo Charge" ekranı da geliyor. Bu konu hakkında ne yapabilirim? Hard reset atmak sorunu çözer mi?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

2. Telefonum inanılmaz derece de ısınıyor 70 dereceleri 80 dereceleri görüyorum. Instagram, Youtube, Netflix gibi platformlarda çok daha baş gösteriyor. Garantisi bulunuyor, sizce garantiye yollamalı mıyım?
Daha yeni telefon kapalı bir şekilde duruyordu açıp Aida64 e gireyim dedim ve sonuç burada. Hiç bir işlem yapmıyordum sadece kapalı bir şekilde duruyordu.

Ü

Üye silindi 278685

Guest
İşlemci dereceleriniz biraz yüksek ama yaz mevsiminde olduğumuz için bu durum bence normal sayılabilir . Hard reset değil eğer donanımsal bir sorununuz yok ise temiz bir fastboot rom hem telefonunuzu eskisinden daha iyi hale getiricek ve bu sorununuz çözülecektir. Telefonda pmic sorunu bulunuyor . Rom ve her şarjdan sonra daha az ısınma ve daha uzun ekran süreleri için pmic resetleyin .

Peganeo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci dereceleriniz biraz yüksek ama yaz mevsiminde olduğumuz için bu durum bence normal sayılabilir . Hard reset değil eğer donanımsal bir sorununuz yok ise temiz bir fastboot rom hem telefonunuzu eskisinden daha iyi hale getiricek ve bu sorununuz çözülecektir. Telefonda pmic sorunu bulunuyor . Rom ve her şarjdan sonra daha az ısınma ve daha uzun ekran süreleri için pmic resetleyin .
Araştırdığıma göre PMIC problemi bulunuyor kalibre etmeninde pek faydası olacağını sanmıyorum. Son zamanlarda bu olaylar başladı.
Fastboot ile stock romu nasıl atabilirim peki? Bir rehberi veya videosu bulunuyor mu?

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Araştırdığıma göre PMIC problemi bulunuyor kalibre etmeninde pek faydası olacağını sanmıyorum. Son zamanlarda bu olaylar başladı.
Fastboot ile stock romu nasıl atabilirim peki? Bir rehberi veya videosu bulunuyor mu?
Kolay aslında mi flash tool Stock rom flashing tutorial yazarsaniz illaki çıkacaktır . Pmic kalibre etmek işe yarayan bir çözüm. Isınma düşüyor ve şarj daha iyi dayanıyor

Peganeo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kolay aslında mi flash tool Stock rom flashing tutorial yazarsaniz illaki çıkacaktır . Pmic kalibre etmek işe yarayan bir çözüm. Isınma düşüyor ve şarj daha iyi dayanıyor
Teşekkür ederim, her iki işlemi de yapmak cihazı garanti dışı bırakır mı?

Üst Alt