- Adım
- Arda
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 1
1. Orijinal adaptör kullanmama rağmen son 1.5 aydır hiç bir şekilde doğru düzgün hızlı şarj yapamıyorum. Bazen 975 mA da tıkanıyor, bazen 4000 mA seviyesine çıkıyor. Ayrıca şarja takıtğım zaman"Mi Turbo Charge" ekranı da geliyor. Bu konu hakkında ne yapabilirim? Hard reset atmak sorunu çözer mi?
2. Telefonum inanılmaz derece de ısınıyor 70 dereceleri 80 dereceleri görüyorum. Instagram, Youtube, Netflix gibi platformlarda çok daha baş gösteriyor. Garantisi bulunuyor, sizce garantiye yollamalı mıyım?
Daha yeni telefon kapalı bir şekilde duruyordu açıp Aida64 e gireyim dedim ve sonuç burada. Hiç bir işlem yapmıyordum sadece kapalı bir şekilde duruyordu.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2. Telefonum inanılmaz derece de ısınıyor 70 dereceleri 80 dereceleri görüyorum. Instagram, Youtube, Netflix gibi platformlarda çok daha baş gösteriyor. Garantisi bulunuyor, sizce garantiye yollamalı mıyım?
Daha yeni telefon kapalı bir şekilde duruyordu açıp Aida64 e gireyim dedim ve sonuç burada. Hiç bir işlem yapmıyordum sadece kapalı bir şekilde duruyordu.