Yardım poco x3 pro imei silinir mi

carloska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
19
direnç kayıtlı olan poco x3 pro ya EDL modunda fastboot rom atıp sonrasında TWRP kurup LineageOS rom kurarsam İEMİ silinir mi eğer silinmezse hangi durumlarda silinir yada hiç bi koşulda silinmez mi...bilgisi olan var mı arkadaşlar

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
direnç kayıtlı olan poco x3 pro ya EDL modunda fastboot rom atıp sonrasında TWRP kurup LineageOS rom kurarsam İEMİ silinir mi eğer silinmezse hangi durumlarda silinir yada hiç bi koşulda silinmez mi...bilgisi olan var mı arkadaşlar
Hocam adb komutları ile yedekleme alıp yine adb komutları ile geri restore yapabilirsiniz aynı işlemi qfil ilede yapabilirsiniz.
Normalde format atınca IMEI düşüyor o cihazda diye biliyorum ama direnç değişimi olduysa RSA korumaları kalkmış demek oluyor mi 10t ile aynı yöntemi kullanıp kendiniz repair yapabilirsiniz ancak stock romda twrp ile wipe yapıp line0s kurarsanız düşmez ancak fastboot rom veya stock recoveryden format düşürüyor diye biliyorum. Twrp+qfil ile efs (qcn) yedeği alıp işlemler sonrasında IMEI düşerse muhtemelen düşecek restore yapabilirsiniz

carloska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler hocam EU rom derken bahsettiğiniz Europe ise onun kısaltması EEA olarak görünüyor sitelerde... ilave olarak toplam 7 rom var

Konular
0
Hocam adb komutları ile yedekleme alıp yine adb komutları ile geri restore yapabilirsiniz aynı işlemi qfil ilede yapabilirsiniz.
Normalde format atınca IMEI düşüyor o cihazda diye biliyorum ama direnç değişimi olduysa RSA korumaları kalkmış demek oluyor mi 10t ile aynı yöntemi kullanıp kendiniz repair yapabilirsiniz ancak stock romda twrp ile wipe yapıp line0s kurarsanız düşmez ancak fastboot rom veya stock recoveryden format düşürüyor diye biliyorum. Twrp+qfil ile efs (qcn) yedeği alıp işlemler sonrasında IMEI düşerse muhtemelen düşecek restore yapabilirsiniz
Hayır fastboot romda imei asla düşmüyor bizzat denendi . Ayrıca rsa kalkmış olmuyor rsa aslında halen var . Bl kilidiyle eğer oynanırsa rsa yeniden devreye girerek imei silinir . Direnç sadece şebeke görmesi için var imei işlemi direnç olmadan da yapılıyor ama şebeke almıyordu bu kezde .

carloska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
19
BL kilidi derken hocam mi flash unlock ile korumayı kaldırıp twrp yüklersek imei silinir mi

carloska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
19
teşekkürler hocam.. o zaman twrp atmadan önce moden ve efs yedeği almam gerecek nasıl yapıldığıyla alakalı bildiğinz bi kaynak var mı peki

Paganmetal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Göktuğ
Cihazım
Mi6
Konular
14
Fastboot üzerinden kurulan romlarda imei gidiyor diye biliyorum rom yükleme işlemlerini twrp üzerinden yaparsanız daha sağlıklı olur

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Fastboot üzerinden kurulan romlarda imei gidiyor diye biliyorum rom yükleme işlemlerini twrp üzerinden yaparsanız daha sağlıklı olur
Hocam kendi cihazım için diyorum (poco X3 pro IMEI repair görmüş): fastboot rom çok yükleyip değiştim adbsideload ile de yaptım twrp ile flash yaptım çok rom değiştim ama IMEI uçmadı hiç bir şekilde, bl kilidini kendim bir ara yanlışlıkla kapattım ama tekrar geri açtım IMEI yine uçmadı tabi bu benim cihazımda olan bir durum bug oluşmuş olabilir bl kilidini tekrar açınca sıfırlandı sadece bu da olacak olan şeydi hiç bir sorun olmadı benim cihaz bu şekilde IMEI hala duruyor ama başka cihazlar için bilemem

Üst Alt