hocam herkes övmüş. Sizin tavsiye ettiğiniz model var mı? bir de pro olana atılmıyor sanırım. Siz neden soğudunuzPoco x3 NFC kullanıyorum, IMEI atılıyor. Ama almanı önermem. Son gelen güncelleme telefondan sogumama yetti.
2021 olduğunu nasıl anlarım2021 model cihazlara atılmıyor
Son gelen güncelleme dokunmatik ekrani bozdu. Yaptığıma pişman oldum. Ara sıra tikliyor ara sıra tiklamiyor. Kapatıp açıyorum düzeliyor. Sonra yine bozuluyor. Ayrıca oyun performansı olarak iyi, kamerada iyi fakat 0.6 zoom da kamera şaşırıyor kendini bulanık çekiyor. Pil iyi genel kullanım iyi bu saydığım sorunlar haricihocam herkes övmüş. Sizin tavsiye ettiğiniz model var mı? bir de pro olana atılmıyor sanırım. Siz neden soğudunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2021 olduğunu nasıl anlarım
ben oyun oynamıyorum sadece sosyal medya. Şarjının çok gitmesi ve takılmaması lazım. bana xiamo telefon önerebilir misinSon gelen güncelleme dokunmatik ekrani bozdu. Yaptığıma pişman oldum. Ara sıra tikliyor ara sıra tiklamiyor. Kapatıp açıyorum düzeliyor. Sonra yine bozuluyor. Ayrıca oyun performansı olarak iyi, kamerada iyi fakat 0.6 zoom da kamera şaşırıyor kendini bulanık çekiyor. Pil iyi genel kullanım iyi bu saydığım sorunlar harici
Ben kendime Poco x3 , kız arkadaşıma note 9 almıştım. Onu oneririm. Gayet hızlı ve stabil. İhtiyacını karşılar , yurt dışı 1600 TL ye aldık o cihazı. Instagram, wp sosyal medya YouTube, Netflix vs gayet hızlı hiç sorunu yok masallah. Oneririm onu.ben oyun oynamıyorum sadece sosyal medya. Şarjının çok gitmesi ve takılmaması lazım. bana xiamo telefon önerebilir misin
her modeli kötüleyen biri çıkıyor note 9 kasma sorunu yazsam bir sürü video, konu görürüm büyük ihtimal. almışken uzun ömürlü olsun diyorum kafam çok karıştıBen kendime Poco x3 , kız arkadaşıma note 9 almıştım. Onu oneririm. Gayet hızlı ve stabil. İhtiyacını karşılar , yurt dışı 1600 TL ye aldık o cihazı. Instagram, wp sosyal medya YouTube, Netflix vs gayet hızlı hiç sorunu yok masallah. Oneririm onu.
Ben kendime Poco x3 , kız arkadaşıma note 9 almıştım. Onu oneririm. Gayet hızlı ve stabil. İhtiyacını karşılar , yurt dışı 1600 TL ye aldık o cihazı. Instagram, wp sosyal medya YouTube, Netflix vs gayet hızlı hiç sorunu yok masallah. Oneririm onu.
teşekkür ederim fakat daha bilindik olsun istiyorum.İnfiniti zero 8 al kardeşim, belki ismini yeni duymuş olabilirsin. Çok iyi cihaz 8 ram var uzun süre götürür seni