Yardım Poco x3 pro hızlı şarj olmuyor

• Konbuyu başlatan tr61
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 44

tr61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmed
Cihazım
Poco X3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Poco x3 pro telefonum önceden hızlı şarj oluyordu ancak sonradan orjinal hızlı şarj kullanmama rağmen hızlı şarjı hiçbir şekilde kabul etmiyordu (yavaş şarj olmuyor hızlı şarj cihazıyla hiç şarj olmuyor ancak yavaş şarj aletiyle şarj edersem şarj oluyordu) sonra yavaş yavaş sanki alışa alışa samsung'un şarj ı ile şarj oluyordu şimdi yine en baştan başladı farklı şarj cihazlarıylada denememe rağmen hızlı şarj kabul etmiyor sadece yavaş şarj aletiyle şarj oluyor bunu bir çözüm yolu var mıdır varsa nasıl çözebilirim?

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
22
Poco x3 pro telefonum önceden hızlı şarj oluyordu ancak sonradan orjinal hızlı şarj kullanmama rağmen hızlı şarjı hiçbir şekilde kabul etmiyordu (yavaş şarj olmuyor hızlı şarj cihazıyla hiç şarj olmuyor ancak yavaş şarj aletiyle şarj edersem şarj oluyordu) sonra yavaş yavaş sanki alışa alışa samsung'un şarj ı ile şarj oluyordu şimdi yine en baştan başladı farklı şarj cihazlarıylada denememe rağmen hızlı şarj kabul etmiyor sadece yavaş şarj aletiyle şarj oluyor bunu bir çözüm yolu var mıdır varsa nasıl çözebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu hızlı şarj zip dosyalarını magisk veya ksu ile kurabilir, deneyebilirsiniz.

Not : Orjinal şarj aleti ile orjinal bir kablo kullanırsanız hızlı şarj yapar.

Ekli dosyalar

• FAST_CHARGING_5000MAH_POCO_X3_PRO (1).zip
    8,2 KB · Görüntüleme: 1
  • FastChargingX3Pro_ByRyujin.zip
    8,5 KB · Görüntüleme: 0
Üst Alt