Yardım POCO X3 Pro Global ROM yükledikten sonra başıma ne gelir?

Yiğit48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit Ata
Cihazım
Redmi 6 Pro
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
TR Rom 12.5.3
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Benim POCO X3 Pro cihazım orijinal TR cihazı ve güncellemeleri 2-3 ay sonra alıyor. Ben telefonun kendi güncelleme kısmından resmi global ROM kursam başıma neler gelir? Garantisi bozulur mu? Veya istediğimde tekrar TR ROM'a dönebilir miyim? En önemlisi resmi sitesinden indirip kurduğum Global ROM bir sonraki güncellemeleri alır mı? (Kurduğum ROM ek olarak güncelleme alır mı? mesela 12.5.7 kurdum, gelecekte 12.5.9 alır mı?) ROM'uda Güncelleme yükle kısmından yükleyeceğim ve şu an kullandığım ROM'un yedeği var.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Benim POCO X3 Pro cihazım orijinal TR cihazı ve güncellemeleri 2-3 ay sonra alıyor. Ben telefonun kendi güncelleme kısmından resmi global ROM kursam başıma neler gelir? Garantisi bozulur mu? Veya istediğimde tekrar TR ROM'a dönebilir miyim? En önemlisi resmi sitesinden indirip kurduğum Global ROM bir sonraki güncellemeleri alır mı? (Kurduğum ROM ek olarak güncelleme alır mı? mesela 12.5.7 kurdum, gelecekte 12.5.9 alır mı?) ROM'uda Güncelleme yükle kısmından yükleyeceğim ve şu an kullandığım ROM'un yedeği var.
Hocam Türkiye rom global rom ayrı varyant rom oluyor.
Siz cihazın üzerinde yüklü olan varyantin aynısını evet kurabilirsiniz. Ama başka varyanti kurmaz kurması için cihazın boot kilidi açık olmalı boot kilidi açılınca garantisi gider tercih sizin

Oyla:

Yiğit48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit Ata
Cihazım
Redmi 6 Pro
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Türkiye rom global rom ayrı varyant rom oluyor.
Siz cihazın üzerinde yüklü olan varyantin aynısını evet kurabilirsiniz. Ama başka varyanti kurmaz kurması için cihazın boot kilidi açık olmalı boot kilidi açılınca garantisi gider tercih sizin
Peki kurduğum Resmi Global Rom'da Bootloader kilidi açılır mı ve ek olarak güncellemeleri alır mıyım?

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Peki kurduğum Resmi Global Rom'da Bootloader kilidi açılır mı ve ek olarak güncellemeleri alır mıyım?
Hocam karmaşık bir soru sorunuz cihazda yüklü olan neyse aynı varyant neyse onu kurar.
Diyelim cihazda Avrupa varyant yüklü Endonezya veya Hindistan veya Türkiye varyantı kurulmaz.
Kurabilmek için boot kilidini açmak için başvuru yapıp bir hafta sonra kilidi açıp twrp kurup sonra kurmanız gerekiyor.
Boot kilidini açmak demek garantiyi unutmak demektir.
Umarım sorunuza cevap olmuştur.

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Yapacaksanız araştırıp yapın aksi taktirde garanti bozulduktan sonra garantiye yollamanız gerekebilir

Oyla:
Üst Alt