Wolkey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arap
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
Poco x3 pro telefonuma 1 defa format attım ve jiroskopta 1 saniyelik gecikme olmaya başladı. Arkadaşımdada aynı telefon var oda format attı ve ondada jiroskop gecikmesi oldu. Yazılımsal bi sorun formattan sonra meydana geliyor kalibrasyondan tutunda tekrar format atmaya kadar herşeeyi denedim fakat sorun çözülmedi cihaz miui sürümü 12.5.1 lütfen bilgisi olanlar yazsın ve birdahaki güncellemede bu sorun kalksın. Yazılımsal sorun olduğuna eminim poco x3 pro modelinde format atan herkesin telefonunda jiroskop sensorü 1 saniye gecikmeli ve hassasiyeti düşük çalışıyor bu açık kapatılsın.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Wolkey, Forumun adı resmi forum sitesi yani xiaomi ile ilgili/bağlantılı bir yer değil burası,yani burada dile getirilen bir sorun/şikayet ÇİN'e gönderilmiyor veya oradan bir yetkili okuyup geliştiricilere iletmiyor...

Xiaomi çekilen bir resmin galeride görünmeme sorununu 3-4 ayda anca çözdü, umarım bir daha ki güncelleme de düzelir diyelim...

Wolkey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arap
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Poco x3 pro telefonuma 1 defa format attım ve jiroskopta 1 saniyelik gecikme olmaya başladı. Arkadaşımdada aynı telefon var oda format attı ve ondada jiroskop gecikmesi oldu. Yazılımsal bi sorun formattan sonra meydana geliyor kalibrasyondan tutunda tekrar format atmaya kadar herşeeyi denedim fakat sorun çözülmedi cihaz miui sürümü 12.5.1 lütfen bilgisi olanlar yazsın ve birdahaki güncellemede bu sorun kalksın. Yazılımsal sorun olduğuna eminim poco x3 pro modelinde format atan herkesin telefonunda jiroskop sensorü 1 saniye gecikmeli ve hassasiyeti düşük çalışıyor bu açık kapatılsın.
Belki benim bilmediğim bir çözümü vardır diye yazdım:( yardımcı olurlar diye.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
12.5.2 sürümüne güncelleyin güncelleme yoksa rom olarak yükleyin

Wolkey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arap
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
İşe yariyacagina eminmisin? Herşeyi denedim sadece format attığım için oldu. Birde rom atmak garantiyi bozuyor galiba
Cihas garantili ise evet ama 12.5.2 de sorun yok burda arkasımda aynı cihaz var hiçbir sorun yok

Wolkey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arap
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
Cihas garantili ise evet ama 12.5.2 de sorun yok burda arkasımda aynı cihaz var hiçbir sorun yok
Baya bi araştırdım persist diye bir şey varmış sensorleri kontrol ediyomuş. Telefona format atınca bu yazılımı silmiş olabilirmiyim?

Wolkey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arap
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
Rom atamadım ve atmayacağım. Galiba atsamda düzelmez çünkü büyğk bi hata gibi. Formattan sobra jiroyu geciktiren bi yazılım hatası var. Çözümü mümkün görünmüyo. Böyle bir telefon yapıyolar hmi test etmiyolar herşeyini. Bi format atıyım dedim oyun oynayamıyorum.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Rom atamadım ve atmayacağım. Galiba atsamda düzelmez çünkü büyğk bi hata gibi. Formattan sobra jiroyu geciktiren bi yazılım hatası var. Çözümü mümkün görünmüyo. Böyle bir telefon yapıyolar hmi test etmiyolar herşeyini. Bi format atıyım dedim oyun oynayamıyorum.
Arkasımda var hiçbir sorun yok suanki dediğim güncellemede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım bl kapalı olduğunda sürüm yukseltilebiliyor ama düşürümüyor cihazdan cihaza fark var tabii

Wolkey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arap
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
2
Arkasımda var hiçbir sorun yok suanki dediğim güncellemede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım bl kapalı olduğunda sürüm yukseltilebiliyor ama düşürümüyor cihazdan cihaza fark var tabii
Arkadaştada poco x3 pro var ondada oomuştu bu gecikme... Kendiliğinden düzeldi diyor bu mümkünnü? Aceba formattan sonra gyro uyum sağlamaya çalıştığı içinmi 1 kaç gün yavaş oluyor? (Bende daha düzelmedi)

Üst Alt