Yardım Poco x3 Pro eposta sorunları ve rom-root sorunu

ibrahim0061

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
2
Herkese merhaba,

Gurbetteyim, telefonumun ekran kilidinin şifresini unuttum ve birçok konu ile çözülebilir denilmesine rağmen çözemeden sıfırlamayı denedim.
Bu anlamda da eposta şifresi veya benden istenen kurulum ekranındaki epostamın hangisinin kayıtlı olduğunu anlamadım, unutmuş olabilirim. Bu nedenle de yine bir desen çıktı, google seçeneği de hatırlamadığım ve şifre denemeleri yapmama rağmen çözülemedi. Bu ekrandan kurtulmak için yeniden bir rom atmam gerekiyor. Daha önceden romu ben atmadım. O yüzden neleri yapmam gerektiğini anlamak istiyorum.

Videolarda ya da telegram grubunda hep bir özel yazılım üzerinden rom, root ve teknik işler yapılıyor.
O yazılımla beraber kolayca brick olma ve şifre sıfırlama ve birçok şeye müdahale edebiliyoruz sanırım.

Bunu daha önceden yapmadığımdan dolayı çok kızgınım. Acaba en iyi ve stabil çalışacak rom nedir ne olmalıdır?

Bütün şifrelerim ve enteauth gibi 2fa yedeklerim de gitti. Epostalarım da şifrelerim de bütün herşey gitti. Lastapass, proton pass, bitwarden gibi şifrelerimin olduğu hesaplarıma da ulaşamıyorum. İnşaat ortamında olduğum ve önümde şantiyedeki taşeronun bilgisayarı var. En azından şimdilik gurbet bitene kadar sağlam bir sistem ve boot etme yazılımı eklemek istiyorum.

Telefonumun kurulum aşamasını geçemediğim için sizlere sürümünün 13 olduğu harici net birşey diyemiyorum.

Bütün bunları öğrenip telefonuma ilk başta gmail gibi saçma şeyler çıkmayacak şekilde rom atmak ve yine root atmak istiyorum. Konuyu çözebilirsek çok memnun olacağım.

Şimdiden herkese çok teşekkürler.

Üst Alt