Rom Poco X3 Pro En İyi Rom

Burak Doğay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Doğay
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
Poco X3 Pro Kullanıyorum MIUI Kasmaya Başladı Sonra Twrp Yükleyip Bootloader Kilidini Açtım Ve PixelOS Yükledim Miuideyken Antutu Puanım 548000 Di şimdi 572000 Lere kadar çıktı ping oynuyorum arada bir kasıyor hdr da kernel diye bişey varmış bilmiyorum pek fazla en performanslı rom nedir ping de yoksa MIUI 13.0.5 e mi geçsem bide en iyi romdan sonra kernelide anlatırmisiniz iyi biseyse onunda nasıl kurmaliyim hangisini tercih ettiğiniz romda nasıl kurmaliyim bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler.

byks34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi 10i 5G 8/128
Meslek
Aşçı
Konular
13
Kendim poco X3 proda crdroid kullanıyorum. Mobile legends oynuyorum. Normal MIUI ve diğer romlarda telefonum ateş gibi olurdu sıcaklıktan dokunamazdim. Şuan gayet memnunum. Kendi gözlemimle rahatça diye bilirim ki crdroid x3pro için ideal rom. Tabiki karar size kalmış. Yaklaşık 7-8 rom denedim.

Burak Doğay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Doğay
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendim poco X3 proda crdroid kullanıyorum. Mobile legends oynuyorum. Normal MIUI ve diğer romlarda telefonum ateş gibi olurdu sıcaklıktan dokunamazdim. Şuan gayet memnunum. Kendi gözlemimle rahatça diye bilirim ki crdroid x3pro için ideal rom. Tabiki karar size kalmış. Yaklaşık 7-8 rom denedim.
Peki kernel ne demek onuda kurdunuzmu ?

Üst Alt