Rom POCO X3 Pro dosya atılmıyor

TylerDurdenAynıBen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayaz
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
4
TWRP'yi yükledim. Wipe data yaptım diğer her şeyi denedim fakat hala ama hala dosya atamıyorum. CMD ile Magisk atıyorum fakat o da hata verip yüklenmiyor. Zaten PC üzerinden hiç bir şey atamıyorum telefona. 12.5.9 EU Rom yükleyecektim. Şimdi telefonu da sıfırladım açmak istemiyorum. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Her hangi bir forumda şu "her şeyi denedim" kelimelerini yazdığınız anda size yardımcı olmak isteyen kişilerin "herhangi bir şey" önermesinin önünü kesmiş oluyorsunuz. Yani bu kelimeleri yazdığınız anda konu açmanızın da bir anlamı yok. X yaptınız mı? Y yaptınız mı? Z yaptınız mı? diye sorulabilecek onlarca soru var. Bunun yerine siz "her şey" olduğunu düşündüğünüz, yaptığınız tüm şeyleri yazın ki biz eksik yaptığınız şeyi size söyleyelim...

Chatin1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi mi note3
Konular
1
TWRP'yi yükledim. Wipe data yaptım diğer her şeyi denedim fakat hala ama hala dosya atamıyorum. CMD ile Magisk atıyorum fakat o da hata verip yüklenmiyor. Zaten PC üzerinden hiç bir şey atamıyorum telefona. 12.5.9 EU Rom yükleyecektim. Şimdi telefonu da sıfırladım açmak istemiyorum. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Miui 13 malesef twrp yi desteklemiyor bu sebeple pc cihazınızı görmüyor ve dosya atıyorsunuz. Yapmanız gerek önce mi flash tool ile orjinal 12 rom atın sonra twrp yi yükleyin sonra eu 12 romu flashlayın. Eu 13 ü kurmak istiyorsanız twrp yi flashladıktan sonra orange fox u kurun çünkü orange fox miu13 ü destekliyor.

tıslayankedi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI Destek
Cihazım
POCO X3 PRO
Meslek
ROM Geliştiricisi
Konular
36
Komut satırını Yönetici olarak başlatın.
Atacağınız dosyayı Adb dosyaları ile aynı klasöre alın. Sonrasında ise
Adb Push dosyaadi.uzantisi /sdcard/ yazdığınızda dosyayı telefona atar.

Üst Alt