Yardım POCO X3 PRO Dokunmatik ve FPS sorunu.

DDunham

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi PocoX3 P
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13
Telefon Modeli
Xiaomi Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar, Xiaomi Poco X3 Pro(256+8(+3)) cihazımı 2020 Eylül ayında almıştım. O günden son birkaç güne kadar neredeyse hiçbir sorunla karşılaşmadım. Her oyunu gerçekten akıcı oynuyordum hiçbir sorun olmadan. Fakat birkaç gün öncesinde full grafiklerde oynadığım bir oyunda FPS düşüşleri yaşadığımı fark ettim. Bu FPS düşüşlerini ise ekranın dokunmatiğinin azalması takip etti. Normalde ekranın dokunmatiğinde sorun var derdim fakat 1 maç oyun oynayınca pek sorun yok ama 2. Maça girince hem FPS, hem de dokunmatik sorunu yaşanıyor. Sadece oyun kaynaklı diye yeniden yükledim oyunu ama diğer oyunlarda da aynısı olduğunu deneyimledim. Anladığım kadarıyla FPS düşüşü ekranı da bir şekilde etkiliyor. FPS düşüşü yaşandığı sırada yazı yazmak oldukça laglı bir hale geliyor. Ayrıca, MIUI sürümüm 12.5'ti, bu sorunun güncelleme yapmamamdan kaynaklandığını düşündüğümden güncellemeyi yaptım fakat sorun hala devam etti. Lütfen yardımcı olun, ekstra bilgileri de sağlayabilirim istediğiniz takdirde, şimdiden teşekkürler.

Üst Alt