Yardım Poco X3 Pro - Custom ROM Öneri Yardım

Wizard Frog

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Frog :D
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
3
Merhaba herkese, sizlerden bir konuda yardım ve öneri almak istiyorum. Telefonuma uzun süredir farklı custom ROM’lar yüklüyorum, deniyorum; hatta bazen uğraşırken cihazımı bozacak kadar sorun yaşadım. Ancak ne yazık ki aradığım dengeyi bir türlü yakalayamadım. Özellikle oyun performansının yüksek olmasını istiyorum ama aynı zamanda telefonumun arayüzü ve tasarımı da estetik ve şık olmalı. AOSP tabanlı custom ROM’ların animasyonları, kullanıcı arayüzü ve genel tasarımı benim tarzıma hiç uymuyor, bu yüzden onlardan kaçınıyorum. 😮💨

Şu sıralar MIUI tabanlı bir ROM olan MiuiSR’i kurmayı düşünüyorum ama piyasada birçok farklı sürüm var ve hangisini seçmem gerektiği konusunda kafam oldukça karışık. Bu yüzden sizden, özellikle hem performans hem de görsellik açısından dengeli, stabil ve kullanışlı bir MIUI tabanlı custom ROM önerisi bekliyorum. Ayrıca MiuiSR’nin hangi sürümünün benim ihtiyaçlarıma en uygun olacağı hakkında da tavsiyelerinizi almak isterim. :$

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. angel~~
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
31
Hem kararını vermişsin, hemde tavsiye istiyorsun. Bu yüzden kimse sana cevap vermiyor. Forumda Poco X3 Pro bölümüne girip incelemeni öneririm.

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
22
Merhaba hocam, Custom romlarda hem stabillik hemde performans beklemek yanlış oluyor. Birinden birinde taviz vermen gerekiyor.

Üstte arkadaşında dediği gibi forumda açılan konuları incele, telegram gruplarında kullanıcıların geri dönüşlerini oku. Birazda deneme yanılma yolu ile romları test ederek sana hitap eden bir rom bulabilirsin.

Üst Alt