- Adım
- Frog :D
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 3
Merhaba herkese, sizlerden bir konuda yardım ve öneri almak istiyorum. Telefonuma uzun süredir farklı custom ROM’lar yüklüyorum, deniyorum; hatta bazen uğraşırken cihazımı bozacak kadar sorun yaşadım. Ancak ne yazık ki aradığım dengeyi bir türlü yakalayamadım. Özellikle oyun performansının yüksek olmasını istiyorum ama aynı zamanda telefonumun arayüzü ve tasarımı da estetik ve şık olmalı. AOSP tabanlı custom ROM’ların animasyonları, kullanıcı arayüzü ve genel tasarımı benim tarzıma hiç uymuyor, bu yüzden onlardan kaçınıyorum.

Şu sıralar MIUI tabanlı bir ROM olan MiuiSR’i kurmayı düşünüyorum ama piyasada birçok farklı sürüm var ve hangisini seçmem gerektiği konusunda kafam oldukça karışık. Bu yüzden sizden, özellikle hem performans hem de görsellik açısından dengeli, stabil ve kullanışlı bir MIUI tabanlı custom ROM önerisi bekliyorum. Ayrıca MiuiSR’nin hangi sürümünün benim ihtiyaçlarıma en uygun olacağı hakkında da tavsiyelerinizi almak isterim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Şu sıralar MIUI tabanlı bir ROM olan MiuiSR’i kurmayı düşünüyorum ama piyasada birçok farklı sürüm var ve hangisini seçmem gerektiği konusunda kafam oldukça karışık. Bu yüzden sizden, özellikle hem performans hem de görsellik açısından dengeli, stabil ve kullanışlı bir MIUI tabanlı custom ROM önerisi bekliyorum. Ayrıca MiuiSR’nin hangi sürümünün benim ihtiyaçlarıma en uygun olacağı hakkında da tavsiyelerinizi almak isterim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.