Yardım Poco X3 Pro cihazımı yedekleyemiyorum

anilcaliskan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
A
Cihazım
Ç
Konular
3
PC Suite uygulamasına bağladığımda cihazınızı güncelleyin uyarısı veriyor(cihazım güncelleyebildiğim son güncellemede zaten) ve bağlanamıyorum. Ayarlar > telefon hakkında > yedekle > bilgisayar seçeneğini denediğimde de "mesajlar, kişiler" bölümünü tikleyemiyorum.

Telefondaki bazı sıkıntılardan dolayı tamamen sıfırlayıp tam yedeğime geri dönmem gerekiyor telefonda kaybetmemem gereken çok önemli mesajlar, uygulama ve uygulama ayarları, kişiler, arama geçmişi, görseller var. Kısaca ne var ne yok yedekleyip sıfırlamadan sonra o yedeğe hiç bir kayıp olmadan dönmem lazım.

Önerisi olan var mı?

anilcaliskan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
A
Cihazım
Ç
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kafayi yemek üzereyim. Xiaomi bir cihaz aldığıma zaten pişmandım, bugün bin pişman oldum. Tam yedek alamıyorum bir türlü. Normal yedeklemede kesinlikle mesajlar, arama geçmişi, rehber ve uygulama ayarları gelmiyor. Xiaomi Cloud zaten hak getire. Google Drive ile yine tam yedek alamıyorum. PC Suite uygulaması çalışmıyor.

Arkadaş biz bu telefonu nasıl yedekleyeceğiz Allah aşkına? Servisi arıyoruz onlarında bir çözümü yok. 50 tane sorun var telefonda hepsinin çözümü için bir şekilde konuyu ya servis gönderin yada sıfırlamanız lazım diyorlar ama sıfırlamadan önce yapılacak yedekleme işlemi için önerileri bile yok.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Kafayi yemek üzereyim. Xiaomi bir cihaz aldığıma zaten pişmandım, bugün bin pişman oldum. Tam yedek alamıyorum bir türlü. Normal yedeklemede kesinlikle mesajlar, arama geçmişi, rehber ve uygulama ayarları gelmiyor. Xiaomi Cloud zaten hak getire. Google Drive ile yine tam yedek alamıyorum. PC Suite uygulaması çalışmıyor.

Arkadaş biz bu telefonu nasıl yedekleyeceğiz Allah aşkına? Servisi arıyoruz onlarında bir çözümü yok. 50 tane sorun var telefonda hepsinin çözümü için bir şekilde konuyu ya servis gönderin yada sıfırlamanız lazım diyorlar ama sıfırlamadan önce yapılacak yedekleme işlemi için önerileri bile yok.
Cihazınızda root varsa SwiftBackup uygulamasını kullanabilirsiniz. Root olmadan tam yedekleme ve geri yükleme yapmanız zor. Cihaz içindeki yedekleme seçeneğini de kullanabilirsiniz ancak veri kaybı yaşamanız olasıdır.

anilcaliskan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
A
Cihazım
Ç
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızda root varsa SwiftBackup uygulamasını kullanabilirsiniz. Root olmadan tam yedekleme ve geri yükleme yapmanız zor. Cihaz içindeki yedekleme seçeneğini de kullanabilirsiniz ancak veri kaybı yaşamanız olasıdır.
Telefonu satmayı düşündüğüm için garanti kapsamını etkileyebilecek işlemlerden kaçınıyorum. Normalde acımam root, custom rom uğraşırımda telefondan memnun değilim. Bir tam yedek almak bu kadar zor olmamalı, 3-4 farklı yerden parça parça yedek alıp sıfırladım ama yinede veri kaybı yaşadım. Saçmalığın dibini yaşıyorum, bir daha Xiaomi telefon alırsam iki olsun.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Farklı cihazlarda işlemler nasıl yürür bilmiyorum ancak, root yetkisi olmayan cihazların hemen hepsinde, yedekleme ve geri yükleme sırasında veri kaybı yaşamanız muhtemel. Bu işlemleri teknik servisler de o yetkiye sahip olabildikleri için yapabiliyorlar. Kısaca bunun Xiaomi yada farklı bir markayla ilgisi yok. Tercih sizin.

Üst Alt