Yardım Poco X3 pro cihazıma imei

ErkN*ctN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
Arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum. Bir sorum olacaktı. Yaklaşık 1.5 ay önce yurtdışı poco x3 pro aldım.Cihaza hiçbir işlem yapılmamıştı sonra cihazın arza durumları vs oldu , neyse ki tamir ettirdim ne sorunu var diye soracak olanlara kronik işlemci sorunu neyse konuya gelecek olursam ben cihazı aldığımda orijinal imeileri üzerinde olduğu için direnç ve imei işlemi yapılması gerektiğini anlattım neyse ki hemen olmasada usta halletti , ama ben çif sim kullanıyorum usta yalnız sim 1 i acabilmis (boatloadler kapalı olduğu için) ben şimdi ikinci sim i de açtırmak istiyorum . İkinci sim i ve boatloadler kilidini açmak sim 1 de kayıtlı imei nin uçmasına neden olur mu arkadaşlar benim icin önemli neyse biraz uzun oldu umarım anlatabilmisimdir herkez e iyi forumlar dilerim :)

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
35
Arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum. Bir sorum olacaktı. Yaklaşık 1.5 ay önce yurtdışı poco x3 pro aldım.Cihaza hiçbir işlem yapılmamıştı sonra cihazın arza durumları vs oldu , neyse ki tamir ettirdim ne sorunu var diye soracak olanlara kronik işlemci sorunu neyse konuya gelecek olursam ben cihazı aldığımda orijinal imeileri üzerinde olduğu için direnç ve imei işlemi yapılması gerektiğini anlattım neyse ki hemen olmasada usta halletti , ama ben çif sim kullanıyorum usta yalnız sim 1 i acabilmis (boatloadler kapalı olduğu için) ben şimdi ikinci sim i de açtırmak istiyorum . İkinci sim i ve boatloadler kilidini açmak sim 1 de kayıtlı imei nin uçmasına neden olur mu arkadaşlar benim icin önemli neyse biraz uzun oldu umarım anlatabilmisimdir herkez e iyi forumlar dilerim :)
İyi akşamlar hocam. Benim cihaz da aynı model ve direnç ile IMEI atılmıştı bir ara yanlışlıkla BL kilidini kapattım geri açtım herhangi bir sorun çıkarmadı IMEI uçmadı. Bir kaç forumda daha okumuştum ve IMEI uçmaz yazmışlardı. Kısaca böyleydi hocam ama siz içinizde acaba kalsın istemiyorsanız custom recovery (TWRP veya Ofox) varsa efs, qcn yedeklerini alın. Tekrardan dediğim gibi bende öyle oldu ve IMEIleer uçmadı.

ErkN*ctN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam aklımda tutacağım 🙏