Soru POCO X3 Pro Cihazıma IMEI Atılmış

turuncuhzzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mami
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
Kombi Servisi
Konular
1
geçen yıl yaz ayında cihazım durduk yere açılmadı ve bir telefon tamircisine götürdüm 3-4 gün sonra cihazımın hazır olduğunu söylediler ve almaya gittim. (işlemci kalıplama yapıldı) Bu yıl artık yeni cihaza geçip ,X3 Pro cihazımı sıfırladığımda IMEI si olmadığını gördüm. Telefoncu ile görüştüğümde dolaylı yoldan benden 2 bin lira civarı ücret istedi. Bende bunun saçma olduğunu söyleyip zaten cihaz Türkiye cihazı neden imei attınız dedim elemanlarının gafletine düşmüşüz iyide burada benim ne suçum var gibi gibi muhabbet uzadı gitti orta yolu bulamadık. Cihaz şu an imeisiz nasıl bir yol izlemeliyim bu cihazı zaten satsam 2k etmeyecek. kendim manuel olarak nasıl IMEI atabilirim

Doktor35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
İşlemci kalıplandıysa pek hayır bekleme o telefondan ben de 2 kez yaptırdım üçüncüye yeni cihaz alacağım. İmei konusunda da ya direnç atılacak ya da server kaydı oluyor diye biliyorum

turuncuhzzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mami
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
Kombi Servisi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci kalıplandıysa pek hayır bekleme o telefondan ben de 2 kez yaptırdım üçüncüye yeni cihaz alacağım. İmei konusunda da ya direnç atılacak ya da server kaydı oluyor diye biliyorum
iyide cihaz türkiye cihazı, zor durum için kalsın elimin altında diye saklıyorum cihazıda

Doktor35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Türkiye cihazı olmasıyla bir alakası yok işlemcileri kronik sorunlu olduğu için böyle oluyor. Telefoncu başka işlemci takmış olabilir yanlış bir işlem yapmış olabilir orasını bilemem

Üst Alt