Yardım Poco X3 PRO Cihazım 13.0.3.0 sürümünden sıfırlanmadan eski sürümlere geçiş mümkün mü

ahmetortvk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Çok fazlaca ısınmaya başlayan telefona artık bi çözüm üretemiyorum aylar önce gelen güncellemede ilk başlarda çok iyidi lakin sürüm Maksimum 3 ay kadar idare ediyor beni 3 ay sonra sıfırlamak zorunda kalıyorum sıfırlamadan bu ısınma ve hızlı pil bitiminden nasıl kurtulurum gerçekten yardımınıza ihtiyacım var 12.5 sürümlerine sıfırlamadan geçiş mümkün mü veya hangi sürüm güzel çalışır cihazda veya nasıl geçiş yapacağım öğretme imkanınız var mı?

ahmetortvk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedek almazsanız evet. Yedek alırsanız sonra geri yükleyebilirsiniz
anlıyorum efendim bulunduğum yerde upload 0.5 olduğu için malesef öyle bi durumum söz konusu olamıyor acaba bu pil tüketimi ve hızlı ısınma hakkında başka bi çözüm yolu yokmudur ki illa tek çözüm eski sürüm veya sıfırlama

portakal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
5
Çok fazlaca ısınmaya başlayan telefona artık bi çözüm üretemiyorum aylar önce gelen güncellemede ilk başlarda çok iyidi lakin sürüm Maksimum 3 ay kadar idare ediyor beni 3 ay sonra sıfırlamak zorunda kalıyorum sıfırlamadan bu ısınma ve hızlı pil bitiminden nasıl kurtulurum gerçekten yardımınıza ihtiyacım var 12.5 sürümlerine sıfırlamadan geçiş mümkün mü veya hangi sürüm güzel çalışır cihazda veya nasıl geçiş yapacağım öğretme imkanınız var mı?
13.0.3 sürümüne kadar sürüm düşüremebilirsin.Fakat 12.5 sürümlerinden birine düşürecek sen mecbur sıfırlama yapman gerekir.Çünkü android sürümü 12 den 11 sürümüne düşürüyorsun.12.5 ve daha eski sürümler android 11 yada 10 kullanıyor.13 sürümleri android 12 kullanıyor.13 sürümleri arasında sıfırlama yapmadan istediğin sürüme geçebilirsin.

ahmetortvk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
13.0.3 sürümüne kadar sürüm düşüremebilirsin.Fakat 12.5 sürümlerinden birine düşürecek sen mecbur sıfırlama yapman gerekir.Çünkü android sürümü 12 den 11 sürümüne düşürüyorsun.12.5 ve daha eski sürümler android 11 yada 10 kullanıyor.13 sürümleri android 12 kullanıyor.13 sürümleri arasında sıfırlama yapmadan istediğin sürüme geçebilirsin.
peki bu ısınmaya ve pil düşümüne herhangi bir çözüm bulunamaz mı gerçekten canavar gibi bir telefon ve öyle bir hale geldi ki resmen çöp

Üst Alt