Yardım poco x3 pro bootloder sıkıntısı

Sami şahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sami Yusuf Ş
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 13.0.2.0 (SJUEUXM)
Telefon Modeli
POCO X3 pro (vayu)
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba telefonu aldığım zamanlarda custom rom lar çok dikkatimi çekmişti bootloder i açtım ve pixel experiance ı kurmaya çalıştım fastboot da kaldı telefon ben de anlamadığım için garantiye verdim anakart değişti ve içinde şuan mıuı 13.0.2.0 (SJUEUXM) var ve bu düz glabal değil eea rom ve bootler kesinlikle açılmıyor süresini beklemem rağmen defalarca hata alıyorum her şeyi tam olmasına rağmen ve bu sürümde kaldım global mıuı 14 e bile razıyım bilgisayardan telefonda her türlü araştırarak ve arkadaşıma danışarak rom yüklemeye çalıştığımda hesabın yetkili değildir gibi hatalar alıyorum tek çözüm galiba yetkili hesap bundan sonra ne yapmamı önerirsiniz?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-10-24 212908.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-24 212908.png
    21,2 KB · Görüntüleme: 40

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Servis anakartı değiştirdi ve yazılımla bl kapayarak eea avrupa rom mu yükledi :-x
Garanti cihaz açılımında yazılım yüklediğini biliyoruzda normalde yada sadece global ya da tr yüklerler diye biliyordum. bu konuda bilgisi olan var mı

Oyla:

Sami şahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sami Yusuf Ş
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Servis anakartı değiştirdi ve yazılımla bl kapayarak eea avrupa rom mu yükledi :-x
Garanti cihaz açılımında yazılım yüklediğini biliyoruzda normalde yada sadece global ya da tr yüklerler diye biliyordum. bu konuda bilgisi olan var mı
Gerçekten nedenini anlamdım neden bootloder açık telefonu kabul ettiler onu da bilmiyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-06-23-24-42-002_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2023-12-06-23-24-42-002_com.android.settings.jpg
    270,7 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Bazı servisler EEA romu da yükleyebiliyorlar, TR romları geç güncelleme alıyor, EEA daha sorunsuz olsun diye tercih edebiliyorlar.
Gerçekten nedenini anlamdım neden bootloder açık telefonu kabul ettiler onu da bilmiyorum.
ve bazı servisler BL açık kapalı bakmıyorlar, o tamamen onların insiyatifi. Servis görmek isterse BL açılıp kapatıldığını bile öğrenebiliyor.

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Bl kapalıyken rom atamazsınız zaten bunu denemeyin boşuna
Bl açıp mi flash ile clean all seçeneğini tıklayarak rom atabilirsiniz.

Bl süresi dolduysa nerede ne hatalar alıyorsunuz

Oyla:

Toorop

F-Xiaomi
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ceyhun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
5
bir kontrol edin, aynı şekilde anakart değişimi sonrası sıkıntı olan çok kişi varmış. Bir kısmını okudum fakat fazla vaktim olmadığı için hepsine bakamadım, 1 kişi eski bir mi hesabı ve eski mi unlock uygulamasını kullanarak çözdüğünü söylemiş fakat onun dışında okuyabilidiğim kadarıyla çözüm yazan görmedim.

Oyla:

Sami şahin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sami Yusuf Ş
Cihazım
Poco X3 pro
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bl kapalıyken rom atamazsınız zaten bunu denemeyin boşuna
Bl açıp mi flash ile clean all seçeneğini tıklayarak rom atabilirsiniz.

Bl süresi dolduysa nerede ne hatalar alıyorsunuz
ekran-goruntusu-2023-10-24-212908-png.184973

bir kontrol edin, aynı şekilde anakart değişimi sonrası sıkıntı olan çok kişi varmış. Bir kısmını okudum fakat fazla vaktim olmadığı için hepsine bakamadım, 1 kişi eski bir mi hesabı ve eski mi unlock uygulamasını kullanarak çözdüğünü söylemiş fakat onun dışında okuyabilidiğim kadarıyla çözüm yazan görmedim.
29 kasımda da arkadaşımın mi hesabını girdim ve hesabın da 365 saat süre verdi eski mi flash unlock da aralık 13 de deneyeceğim olmaz ise attığınız redit linkin de birden fazla farklı yöntem ile açtığını söyleyen kişiler var onlar da işe yaramaz ise artık yetkili hesap ile mi flash ile açarım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt