Soru Poco X3 Pro Alıp Mi 10T Vermek?

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Değerli forum üyeleri babama telefon arayışındaydim aklımdaki cihazlar redmi not 10 pro redmi not 8 pro vs'di redmi not 8 pro sıfır yok var olan Çin modelleri redmi not 10 pro cihazında ise global cihaz bulmak kolay fakat forumda okadar çok sorun yaşayan gördümki kamera sorunu vs vs bu cihazida eledim şimdi ise geldiğim durum şu şekilde

Akrabamda Poco X3 Pro 8/256 Tr Garantili Garantisi devam eden cihaz var ben kendisine aldım genelde akrabamlara cihazları ben alırım ben kendisinden cihazı 4500'TL Alacağım Oda kendisine linkteki cihazı alacak linteki cihazi ben yarın alacağım ona götüreceğim ondan Poco X3 Pro'yu alacağım yaptığımız bu şekildeki ticarette aslında kendisi cihazını satsa daha pahalıya satar fakat millete para yok yüklü miktarda vs değerli yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

G31m7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note8
Konular
14
Bence babana mi 10t al x3 prodan daha iyi genel olarak. Poco yazılım konusunda bildiğiniz gibi.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence babana mi 10t al x3 prodan daha iyi genel olarak. Poco yazılım konusunda bildiğiniz gibi.
Düşündüm fakat üzerine verecek param yok + akrabamla abi kardeş gibiyiz iyilik yapmak için kendi cihazini ben aldım kendisi pubg mobil oyuncusu benimle oynuyor ben pc'den oynuyorum onunla onun cihazı 60 FPS fakat mi 10t gibi stabil değil babama gelirsek kamera düzgun cihazda kasma donma olmasın yeterli

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
excalabur hocam sen ne diyorsun bu işe yorumunuzu bilmek isterim hocam 🤗

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
excalabur hocam sen ne diyorsun bu işe yorumunuzu bilmek isterim hocam 🤗
Kusura Bakma Yoğunluktan Görmedim Etiketlemediğin için Bende Çıkmadı Mesajın
Ben Poco X3 Pro Sevmedim Kaba Ve Çok Donanımsal sorunlar çıkıyor Mİ 10T'nin Yanından Geçemez ekranı 6.67 İnç olmasa Bu Telefonu Alacaktım
Seçim Yinede Senin

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Kusura Bakma Yoğunluktan Görmedim Etiketlemediğin için Bende Çıkmadı Mesajın
Ben Poco X3 Pro Sevmedim Kaba Ve Çok Donanımsal sorunlar çıkıyor Mİ 10T'nin Yanından Geçemez ekranı 6.67 İnç olmasa Bu Telefonu Alacaktım
Seçim Yinede Senin
Akrabamla abi kardeş gibiyiz bundan dolayı sıfır mi 10t aldım ona 4875'TL bende ondan Poco X3 Pro 8/256 tr garantili cihaz aldım o pubg vs oynuyor 90 FPS vs ben ise babam için aldığım için kamerası iyi olsun donma kasma olmasın yeterli

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Akrabamla abi kardeş gibiyiz bundan dolayı sıfır mi 10t aldım ona 4875'TL bende ondan Poco X3 Pro 8/256 tr garantili cihaz aldım o pubg vs oynuyor 90 FPS vs ben ise babam için aldığım için kamerası iyi olsun donma kasma olmasın yeterli
Hayırlı Olsun Sonuçta ikiside Telefon

Üst Alt