- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- mi 9t
- Konular
- 130
Değerli forum üyeleri babama telefon arayışındaydim aklımdaki cihazlar redmi not 10 pro redmi not 8 pro vs'di redmi not 8 pro sıfır yok var olan Çin modelleri redmi not 10 pro cihazında ise global cihaz bulmak kolay fakat forumda okadar çok sorun yaşayan gördümki kamera sorunu vs vs bu cihazida eledim şimdi ise geldiğim durum şu şekilde
Akrabamda Poco X3 Pro 8/256 Tr Garantili Garantisi devam eden cihaz var ben kendisine aldım genelde akrabamlara cihazları ben alırım ben kendisinden cihazı 4500'TL Alacağım Oda kendisine linkteki cihazı alacak linteki cihazi ben yarın alacağım ona götüreceğim ondan Poco X3 Pro'yu alacağım yaptığımız bu şekildeki ticarette aslında kendisi cihazını satsa daha pahalıya satar fakat millete para yok yüklü miktarda vs değerli yorumlarınızı bekliyorum
Akrabamda Poco X3 Pro 8/256 Tr Garantili Garantisi devam eden cihaz var ben kendisine aldım genelde akrabamlara cihazları ben alırım ben kendisinden cihazı 4500'TL Alacağım Oda kendisine linkteki cihazı alacak linteki cihazi ben yarın alacağım ona götüreceğim ondan Poco X3 Pro'yu alacağım yaptığımız bu şekildeki ticarette aslında kendisi cihazını satsa daha pahalıya satar fakat millete para yok yüklü miktarda vs değerli yorumlarınızı bekliyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son düzenleme: