Yardım Poco X3 Pro AÇILMAMA ve Servis sorunu

• Konbuyu başlatan Nxwack
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 12
  • Görüntüleme 942

Nxwack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nxwack
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba bundan önceki konuda olayı anlatmıştım. Bugün genpa dan bilgi geldi para iadesi yapılacaktır yazıyor. Ben cihazı 6 ay önce aldım. O zaman fiiyatı ucuzdu şimdi pahalandı. Para iadesini eski fiyatından mı yoksa şimdi piyasa üzerinden mi yapacaklar lütfen yardım edin.

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Yüksek ihtimal fatura bedelini öderler. Yine de firmayla iletişime geçip sorun. Önceki fiyatı üzerinden iade ederlerse THH ye başvurmayı deneyebilirsiniz.

Oyla:

Nxwack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nxwack
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüksek ihtimal fatura bedelini öderler. Yine de firmayla iletişime geçip sorun. Önceki fiyatı üzerinden iade ederlerse THH ye başvurmayı deneyebilirsiniz.
Böyle bir hakları varmı bilmiyorum. Fakat türkiye ekonomisi sayesinde fiyatı uçmuş durumda. Fabrika hatasından dolayı mağdur olan biziz. İkinci kere mağdur edeceklerini sanmıyorum. Arayıp Soracağız Teşekkürler :)

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Böyle bir hakları varmı bilmiyorum. Fakat türkiye ekonomisi sayesinde fiyatı uçmuş durumda. Fabrika hatasından dolayı mağdur olan biziz. İkinci kere mağdur edeceklerini sanmıyorum. Arayıp Soracağız Teşekkürler :)
Evet haklısınız hocam fakat ne yazık ki herkes kendisini düşünüyor. Ayrıca altta paylaşmış olduğum konuya göz atabilirsiniz. Durum aynı değil fakat verilen kararların benzer olduğunu düşünüyorum.

Oyla:

Zekai Can

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zekai
Cihazım
Red mi note 7
Konular
35
Kardeşim bildiğim kadarıyla cihazın üretimi hâlâ var ise sıfırını yollarlar ki üretim hâlâ var sana fatura ücretini yollarlar ise sende tüketici hakem heyetine gidersin resmi satış sitelerinde mağazalarda vs satış olduğunu ve bedelini gösterir talep edersin bir zararının olacağını sanmıyorum

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cihazınızın onarımı gerçekleştirilemediği için seçimlik haklarınızdan iade veya değişim seçebilirsiniz.

İade seçmeniz halinde hesabınıza fatura bedeli iade edilecektir.

Değişim talep etmeniz halinde ise aynı model -bulunamazsa misli ile değişim yani üst model- cihaz ile cihazınızı değiştirmeleri gereklidir.

Belirttiğiniz üzere bu dönemde iade almak pek mantıklı değil. Servis ile iletişime geçerek seçimlik haklarınızdan iade değil değişim istediğinizi açıkça belirtmenizi tavsiye ederim. Kabul etmezler ise THH'ye seçimlik haklarınızın kullandırılmadığı şikayeti ile başvurarak değişimi gerçekleştirebilirsiniz.

Oyla:

Nxwack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nxwack
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
2
Evet haklısınız hocam fakat ne yazık ki herkes kendisini düşünüyor. Ayrıca altta paylaşmış olduğum konuya göz atabilirsiniz. Durum aynı değil fakat verilen kararların benzer olduğunu düşünüyorum.

Teşekkür ederiz okudum. Bizimde aynı durum sayılır. Xiaomi kararını verecek. Değişim yapmazlarsa Tüketici Hakem Heyetine Şikayet edeceğiz. GENPA ile şikayet dilekçesi oluşturduk. Xiaomi m.h ile konuşurken dilekçeyi bizim için hazırladılar. Mağdur etmeyeceklerine inanıyorum.

Oyla:

SerkanTTZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 11
Konular
7
Şikayet edeceğiniz şirket zaten genpa. Nereyi şikayet Ettiniz? Bana hala zorluk çıkartıyorlar hala iade yapmadılar. Dün tüketici hakem heyetine genpa'yı şikayet ettim belgelerle.

İade istedim ben çünkü bir daha xiaomi marka kullanmak istemiyorum. Forumda gördüğüm bu kaçıncı telefonu kapanıp açılmayan. Ayrıca teknik servis de oldukça problem

Oyla:

Nxwack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nxwack
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
2
Şikayet edeceğiniz şirket zaten genpa. Nereyi şikayet Ettiniz? Bana hala zorluk çıkartıyorlar hala iade yapmadılar. Dün tüketici hakem heyetine genpa'yı şikayet ettim belgelerle.

İade istedim ben çünkü bir daha xiaomi marka kullanmak istemiyorum. Forumda gördüğüm bu kaçıncı telefonu kapanıp açılmayan. Ayrıca teknik servis de oldukça problem
Doğrudan xiaomi şirketini aradık bayi ile görüşeceklerini, şikayetiniz varsa şikayet oluşturabilirsiniz yardımcı oluruz dediler. Bizde genpa adına xiaomi yardımıyla dilekçe hazırladık şikayette bulunduk. Xiaomi değişimi onaylarsa iptal edeceğiz kabul etmezlerse THH ye basvuruda bulunacagız

Oyla:

SerkanTTZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 11
Konular
7
bugün tam 1 aydır telefonum serviste ve hala ne paramı iade ettiler ne de yeni telefon gönderdiler ne de tamir ettiler telefonumu. Ben artık kesinlikle bir daha bedava verseler Xiaomi marka herhangi bir ürün kullanmam. Bu foruma da son bir başlık daha açıp ayrılıyorum. herkese sabırlar dilerim.

Oyla:
Üst Alt