Yardım Poco x3 pro 8/256 gün ışığında ekran göz kırpıyor

Pocox3x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pocox3
Cihazım
Poco x3 pro 8/2
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5
Telefon Modeli
Poco x3 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba gruba yeni üye oldum poco x3 pro telefonumuz alalı 10 gün oldu gün ışığında telefon özellikle beyaz ekranda göz kırpıyor gibi ekran ışığı küçük küçük azalıp artıyor temasssızlık var gibi bir görüntü çıkıyor ortaya. Whatsp yazarken yada telefon ayarlardan beyaz bir ekran açtığımda durumu yaşıyorum. Ekran parlaklığı otomatik kullanmıyorum. Ev ortamında bir sorun yok gibi gözüküyor. Genel olarak bir sorunmudur çözümü varmıdır servise vermeyi gerektirir mi. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

sanatsal061

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Otomatik parlaklık açık mı

Oyla:

Pocox3x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pocox3
Cihazım
Poco x3 pro 8/2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Otomatik parlaklık açık mı
Hayır otomatik parlaklık kapalı olarak kullanıyorum. Gün ışığında bu sıkıntı yaşıyoruz sanki ekranı ışığını ayarlamaya çalışıyor gidip geliyor gibi ekran parlaklığı

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Telefonun üst kısmındaki hoparlörün sol kısmı ile ekran arasında bi sensör var.( telefonun ekranını açtığınızda kırmızı şekilde yanıp sönüyor.karanlık bir ortamda görebilirsiniz.) Otomatik parlaklık açık olmasa bile ordaki sensör gün ışığında görüşü arttırmak için rekleri biraz daha doygun hale getiriyor. Eğer gün ışığında oradaki sensörü parmağınızla kapatınca ekran göz kırpmıyorsa oradaki sensörde bi sıkıntı olabilir.

Oyla:

Pocox3x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pocox3
Cihazım
Poco x3 pro 8/2
Konular
3
Telefonun üst kısmındaki hoparlörün sol kısmı ile ekran arasında bi sensör var.( telefonun ekranını açtığınızda kırmızı şekilde yanıp sönüyor.karanlık bir ortamda görebilirsiniz.) Otomatik parlaklık açık olmasa bile ordaki sensör gün ışığında görüşü arttırmak için rekleri biraz daha doygun hale getiriyor. Eğer gün ışığında oradaki sensörü parmağınızla kapatınca ekran göz kırpmıyorsa oradaki sensörde bi sıkıntı olabilir.
Anladım onadaa dikkat ederim bakalım. Ev ortamında gün ışığında şuan hiç bir ekran sorunu yok göz kırpmıyor ekran parlaklığında azalma yada artma yok. Gün ışığında bakalım deneyelim. Sensör kapatttığımızdada ekran göz kırpmadı. Devam mı etmesi gerekiyor. Servise de vermek istemiyorum sağlam giden bozuk geliyor oradan

Oyla:

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
6
Hayır otomatik parlaklık kapalı olarak kullanıyorum. Gün ışığında bu sıkıntı yaşıyoruz sanki ekranı ışığını ayarlamaya çalışıyor gidip geliyor gibi ekran parlaklığı
Bu seçenek aktif olabir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

KGBeast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
mi9t
Konular
18
aynısı mi9t cihazımda da var hocam bu problem değil gün ışığında parlıyor gölge düşünce normale dönüyor. özellikle güneş eğik açıyla gelince oldugunu fark ettim. merak etmeyin cihazda sorun yok

Oyla:

Pocox3x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Pocox3
Cihazım
Poco x3 pro 8/2
Konular
3
Bu seçenek aktif olabir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu seçenek aktif olabir
Baktım
Bu seçenek aktif olabir
Baktım hocam o da kapalı durumda güneş ışığı modu kapalı konumda

aynısı mi9t cihazımda da var hocam bu problem değil gün ışığında parlıyor gölge düşünce normale dönüyor. özellikle güneş eğik açıyla gelince oldugunu fark ettim. merak etmeyin cihazda sorun yok
Anladım hocam yani genel bir durum ise sorun yoktur. Gün ışığına özgü bir durum bu sanırım dışarının ortamına göre artıp azalma yaşıyor sanırım kısa süreli bugün özellikle çok farkettirdi yürüyüş yaparken Hava bulutlu ama beyaz ekranda özellikle artık azalmaya baya farkettim bilmediğimiz den danışmak istedik sağolasın

Bu seçenek aktif olabir

Son düzenleme:
Oyla:

KGBeast

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
mi9t
Konular
18

Baktım

Baktım hocam o da kapalı durumda güneş ışığı modu kapalı konumda

Anladım hocam yani genel bir durum ise sorun yoktur. Gün ışığına özgü bir durum bu sanırım dışarının ortamına göre artıp azalma yaşıyor sanırım kısa süreli bugün özellikle çok farkettirdi yürüyüş yaparken Hava bulutlu ama beyaz ekranda özellikle artık azalmaya baya farkettim bilmediğimiz den danışmak istedik sağolasın
yardımcı olduysam ne mutlu rica ederim.

Oyla:
Üst Alt