Yardım Poco X3 Pro 2565 GB Anakart

ayazoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui
Telefon Modeli
Poco X3 Pro 256 GB
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi Poco X3 Pro 256 GB olan telefonumuza anakart arızası olduğunu söyledi telefoncu arkadaşım. Bunu bulma şansım var mı? Ya da siz değerli ustalarımda var mıdır?

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi Poco X3 Pro 256 GB olan telefonumuza anakart arızası olduğunu söyledi telefoncu arkadaşım. Bunu bulma şansım var mı? Ya da siz değerli ustalarımda var mıdır?
Hocam internette var fakat fiyat 4k civarında ama hiç bilmediğim siteler o yüzden güvenilirlik konusunda bir şey diyemiyorum.

Oyla:

ayazoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de onun için bu konuyu açma gereği duydum. Elinde olan ustalar falan vardır belki diye. Ama o rakamlara almak da pek mantıklı değil gibi. 5000 civarına infinix falan alsam daha iyi olur sanırım.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Ben de onun için bu konuyu açma gereği duydum. Elinde olan ustalar falan vardır belki diye. Ama o rakamlara almak da pek mantıklı değil gibi. 5000 civarına infinix falan alsam daha iyi olur sanırım.
Hocam poco x3 pronun işlemcisi çok güçlü. Siz 5000 tlye alabileceğiniz cihazdan pek birşey beklemeyin. x3 pro sd860 fakat sd680 kullanan cihazlar bile 8k civarında şuan. anakart arızası sadece anakart değişimine gerek kalmadan anakart üzerinde işlem görerek çözülebiliyor. İlk önce güvenilir bir yere götürün telefonun içini açıp anakartın direk değişmesi gerekiyor diyorlarsa böyle aramalar içine girin

Oyla:

ayazoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ersin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam poco x3 pronun işlemcisi çok güçlü. Siz 5000 tlye alabileceğiniz cihazdan pek birşey beklemeyin. x3 pro sd860 fakat sd680 kullanan cihazlar bile 8k civarında şuan. anakart arızası sadece anakart değişimine gerek kalmadan anakart üzerinde işlem görerek çözülebiliyor. İlk önce güvenilir bir yere götürün telefonun içini açıp anakartın direk değişmesi gerekiyor diyorlarsa böyle aramalar içine girin
Var mı peki tavsiye edebileceğin bir usta ya da ustalar? Bizim burda sıkıntı biraz düzgün ve işin ehli bir usta bulmak.

Oyla:
Üst Alt